Otkriveno, evo zašto Lalatović nije bio na klupi

Autor: Beta Beta
petak 09.11.2018.
21:51
Izvor: Beta

Ako ste se pitali zašto nije bilo Nenada Lalatovića večeras na klupi...

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragan Šarac rekao je da se izostanak šestorice prvotimaca osetio na današnjoj utakmici protiv Proletera i dodao da šef stučnog štaba Nenad Lalatović nije bio na klupi zbog zdravstvenih problema.

"Proleter je u prvom poluvremenu pokazao da je odlična ekipa, bio je bolji i zasluženo je imao prednost. Mi smo na ovom meču bili hendikepirani, igrali smo bez šestorice prvotimaca i to se svakako osetilo u našoj igri", rekao je Šarac posle meča.

Fudbaleri Radničkog pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Proletera sa 2:1, u prvoj utakmici 16. kola Super lige Srbije.

"U drugom poluvremenu smo pokazali karakter, bili smo čvršći, agresivniji i to nam se na kraju isplatilo. Moram da priznam da nam je kod pobedonosnog autogola Lambulića pomogao loš teren na stadionu Karađorđe", rekao je Šarac.

Ekipu s Čaira na meču protiv Proletera nije sa klupe vodio Nenad Lalatović, a Šarac je objasnio ponovni izostanak šefa stručnog štaba.

"Što se tiče izostanka šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, on nije vodio ovaj meč zbog zdravstvenih problema, ali je učestvovao u pripremi taktike koju smo sproveli na utakmici", rekao je Šarac.

Trener Proletera Dragan Radojičić čestitao je Radničkom na pobedi, ali je istakao da njegovi fudbaleri nisu zaslužili da izgube.

"U prvom poluvremenu smo pokazali karakter, zasluženo smo vodili, a u nastavku smo pali. Na to su verovatno uticale i dve prinudne izmene zbog povreda Bukorca i Čovića. Utakmica se okrenula u korist Radničkog posle penala i mi smo, nažalost, ostali bez bodova", rekao je Radojičić.

On je dodao da predstojeća pauza u prvenstvu dolazi u pravo vreme za njegovu ekipu.

"Smatram da će Proleter u nastavku sezone sačuvati mesto u gornjem delu tabele
", rekao je Radojičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 09.11.2018
22:56

Navuko se Lalat to je brate strasno, konzumira belo, kao da je brasno.