Otkriveno? Evo od čega zavisi Đukićev posao!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 30.09.2017.
10:35
Izvor: Sportske.net

Iliev mu je pružio podršku, ali klub je veoma jasan, postoji uslov da bi zadržao mesto na klupi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Dan posle preokreta i bolnog poraza od Dinama, Ivica Iliev je pružio podršku Miroslavu Đukiću.

Navijači su na društvenim mrežama razapeli trenera zbog odsustva reakcije u drugom poluvremenu, međutim čini se da je pozicija trenera crno-belih sigurna.

U Evropi ništa nije izgubljeno, kako smo i pisali juče, Partizan ima vrlo jasan put do proleća u LE.

Ali, da li od toga zavisi posao Partizanovog trenera.



Naime, kako piše "Informer", prvi operativac crno-belih Miloš Vazura ima drugačiji stav prema Đukiću, on je besan zbog načina na koji je izgubljen meč protiv Dinama.

Navodno je saopštio Đukiću da mu posao zavisi od prolaska grupne faze LE.

Informer navodi da je Vazura ljut jer je uprava obezbedila novac za dobar igrački kadar i očekuje rezultate.



Podsetimo, Partizan i u šampionatu Srbije kasni za Zvezdom pet bodova, u 10 mečeva ima 2 remija (jedan u derbiju) i poraz, pa je jasno da to nije start kakvom se klub iz Humske nadao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Saturday, 30.09.2017
12:38

Jedan je Nikolić MARKO !

avatar
Toto Salvatore Riina
Saturday, 30.09.2017
13:30

Taj koji vas je ostavio na cedilu kad je bilo najpotrebnije i otisao za parama kod komsija? Bolje da slavite Stanojevica....

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 02.10.2017
09:00

Ne nego onaj koji je dosao kada je bilo najpotrebnije i najteze i kada bi se retko ko prihvatio posla i onaj koji je uspeo u nemogucoj misiji.

avatar
Maximovic
Saturday, 30.09.2017
12:28

Trener je iskljucivi krivac za ovaj zadnji poraz. Nedopustivo je da vodis 2 : 0 I da na kraju izgubis mec a da izostanu pravovremene reakcije. Ali sa druge strane ni ovi iz uprave nisu nista obezbedili sobzirom da nam je odbrana I zadnji vezni I dalje krs. Odlaskom Leonarda se raspala I kreativnost. Jeste dosao Tosic ali opet akcenat je da nije vise mlad I nemozemo od njega ocekivati celu sezonu da iznese na svojim plecima. Da su sacuvali Leonarda mozda bi bila druga situacija jer bi onda imali 3 vrhunska ofanzivna igraca (Leo,Bambi I Suma). Od ovog zadnjeg neocekujem da se vidi njegovo umece dok god se svaka utakmica rotira vise od pola sastava. I za to je opet kriv trener koji nije uspeo da ukombinuje sve igrace a taktiku necu ni da komentarisem. Jankovic se nevidi isto kao I Vilicevic a proslu sezonu nam desna strana pored Leonarda bila udarna. Sada nam se sve nekako prebacuje na levu a Miletic nema dve blage veze sa loptom I jos ako se doda tome I da je Suma I dalje van forme ja prosto nevidim potrebu forsiranja. Promeni taktiku I oslobodi pritiska Sumu da se I on malo opusti I sve ce doci na svoje mesto. Ponekad stvarno nerazumem trenere kojima je jedijedzadatakni zadatak da vode tim a sami neuvidjaju greske ili namerno teraju tim ka jos vecem ponoru jer su oni sami to zacrtali u svojoj glavi da to tako mora I nepostoji drugo resenje.

avatar
Paulo
Saturday, 30.09.2017
12:14

Zar samo posle jednog poraza postavlja se pitanje trenera jedan od uslova da bi ekipa imala rezultat je da ima trenera na duze staze a ne ko mi i nasa liga malo po malo menjamo trenera tako nece nikad stici rezultati , a pritom je Djukic dobar trener ali svako ima lose trenutke.

avatar
Che NS
Sunday, 01.10.2017
00:07

Ja ne vidim disciplinu u igri...to je iskljucivo trenerova krivica. Kad igraju odbranu,rasulo...ne znaju ko sta radi na terenu. Gledam zvezdu protiv kelna,u odbrani su disciplinovaniji od partizana 300% Jednostavno Djukic nije autoritet i to je problem!

avatar
Raky_b
Saturday, 30.09.2017
11:47

Sve 5, ali gde vam je zamena za Leonarda????nKo treba da organizuje igru i doda loptu napadacima!?nI ko treba da igra odbranu, levog beka???nTo su pozicije koje svi vide da nemamo, a pare se bacaju na Sumu za kojeg se ne zna ni gde da ga se smesti i nema mesta....nPre trenera treba da ide SD, tj onaj koji je vrsio selekciju igraca.

avatar
marko977x
Saturday, 30.09.2017
11:30

Ko jos cita i veruje informeru?!?!

avatar
noname
Saturday, 30.09.2017
11:12

uprava koja je prodala najboljeg strelca za bednih 2.5 miliona nema pravo da zahteva prolaz u grupi LE.

avatar
Povratak kralja 57
Saturday, 30.09.2017
11:09

Trebalo je da izgubimo od Olimpijakosa i Voždovca na domaćem terenu da bi sklonio Kljajića i Ćirkovića iz prve postave. Trebalo je da umalo da izgubimo protiv Videotona i kiksnemo protiv Napretka takođe obe na domaćem terenu da bi sklonio i Jevtovića iz prve postave. U međuvremenu mu je doveden Antonov, a i dalje mu igra Miletić, na znam šta treba još da se desi osim ovog preokreta Dinama pa da čovek shvati da je Antonov mnogo bolji bek i da je dovede da bude pojačanje, a ne rezerva Miletiću. Najviše zbog toga ispašta Ostojić koji i sam ima kikseve kakve nije pravio prošle sezone pa je realno da se očekuje i ulazak Mitrovića u prvoj postavi. Nije imao priliku zbog povreda Sume i Tošića da ih upari sa Jankovićem i Tavambom u napadu, Suma bi naravno trebao da dobije slobodu u igri, Janković i Tošić na krilima, a Tavamba u špicu. Nadam se da neće upropastiti celu sezonu dok shvati koji mu je tim najbolji jer jedini put kada je izveo najboljih 11 u datom trenutku Partizan je samleo Videoton sa 4:0 na strani i plasirao se u grupnu fazu, sve ostale su bile Đukićeve promašene postave.

avatar
Saturday, 30.09.2017
11:02

Treba reagovati odmah i uruciti mu otkaz jer ako ostane mi necemo videti nokaut fazu LE a i u prvenstvu se mucimo!Dovesti Stanoja,moze i Stolica,Antic...Napred Partizan!

avatar
Kilavi Milojko
Saturday, 30.09.2017
11:02

Да бар можеш да му копачке обришеш, оне трофејне, којима је промашио пенал пенал против Валенсије, него ни тога ниси достојан, Милоше.... А ти вичеш и дајеш ултиматуме.... Еј, свете..... :(

avatar
Taktičar
Saturday, 30.09.2017
10:50

Pazi kad je Vazura decko jedini koji dize glas protiv neznalice Djukica. Daj mi Mitrovica sa Mileticem, Antonova na beka, Pantica sa Evertonom i Solomona (Jovanovica) u napad ludace! Sta vise treba da se desi da ti ne igraju Jevtovici i Miletici ?

avatar
Toto Salvatore Riina
Saturday, 30.09.2017
13:33

Hoce da izvuku kolki - tolki novac za njih.

avatar
Realan_PFC
Saturday, 30.09.2017
10:43

za prolazak u evropi mora djukic da uzme 6 bodova iz sledece 2 utakmice protiv albanaca, i u petom kolu BAREM bod protiv yang boysa, sesto kolo mozda bude i nebitno ako dinamo uzme sad 6 bodova protiv yang boysa ........... ako yang boys uzme koji bod protiv dinama, koji je dosta bolji od njih, onda mi moramo pobediti yang boys kuci, ako kiksnemo kuci, ostaje nam da se vadimo u ukrajini .......... sve pod uslovom da pobedimo obe albance

avatar
MilosNUSKNVP
Saturday, 30.09.2017
10:40

To ce se znati tek u decembru (da li idemo dalje ili zavrsavamo u grupnoj fazi ) , a ako se za to vreme bodovni zaostatak poveca u odnosu na Zvezdu , nema potrebe ni tada da se menja.n Posle onakvog poraza nesto je MORALO da se menja , a kod nas to prolazi bez ikakve reakcije , zato ce sve i ostati isto . nOcekujem kiks vec protiv Cuke , nazalost !

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 30.09.2017
10:38

PARTIZAN ima dva poraza u prvenstvu i to je sve, u Derbiju nam je oteta pobeda.

avatar
Toto Salvatore Riina
Saturday, 30.09.2017
13:32

Oteta, hahahahaha... Opet, CIA, BIA, NLO, Molder, Skali,.... Pa da, jadni, svi vas kradu. Pokrali vas protiv Napredka (iako ste dali gol iz ofsajda, imali igraca vise celu tekmu), pokrali vas protiv Dinama, protiv Zvezde (samo ne znam zasto), pokrali vas na svim frontovima i da nema tih sudija, vi bi sad uzeli Ligu Sampiona, hahahaha....

avatar
Toto Salvatore Riina
Saturday, 30.09.2017
17:08

Šta ti rimujes dečko, šta se gubis? :-) Nisi mi objektivan i sve sto ste izgubili bodove ove sezone, samo ste vi krivi za to, a ne sudije. Šta ste vi Barsa pa ne može niko da vam otkine bodove već samo sudije to mogu?? Molim te.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 30.09.2017
13:49

Ako sam napisao da imamo dva poraza, znaci da smatram da je bas taj Napredak bio ostecen protiv nas, ali samo zbog tog gola, ne i zbog crvenog. Inace, sudjenje? Nepravda? 56 Derbija u nizu? -Zar titule nase toliko vas bole, kad vam je u svakoj pesmi Tole?-

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 30.09.2017
10:38

Ono kad Djukic odgovara vazuri, kad iko odgovara i slusa njegove kritike za fudbalske stvari. Znaci, titulu ste vec predali?!