Otišao bez objašnjenja, Partizan je ''prošlost koju je ostavio iza sebe''

Autor: Darko Mitrović
subota 28.03.2020.
09:17
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Da li je moglo drugačije?

Darko Mitrovic/Sportske.net
Darko Mitrovic/Sportske.net

Povezane vesti

Mladi štoper, koji je svojevremeno igrao i za naše mlađe reprezentativne kategorije Dominik Dinga, prošlog leta je došao u Partizan kao potencijalno veliko pojačanje, s obzirom da je trener Savo Milošević insistirao na njegovom dolasku jer ga je odlično poznavao iz vremena dok je radio u FSS.

Dinga je došao kao pozajmljen igrač iz ruskog Urala, ali tokom jeseni je odigrao samo jednu utakmicu, i to u Kupu Srbije protiv Vodojaže u Grošnici (6:0 za Partizan).

Zimus je, nezadovoljan svojim statusom, bez objašnjenja napustio početak priprema Partizana i odlučio se da krene dalje.

Sada je u Belorusiji, gde se i dalje igra fudbal u jeku pandemije koronavirusa, član je Dinama iz Minska, gde takođe nastupa kao pozajmljeni igrač Urala.

U razgovoru za ''Telegraf'' nije želeo previše da priča o Partizanu. Dinamo mu je mnogo draža tema.

''Ne bih da pričam o Partizanu i razlozima zašto nije uspelo. Tako je očito moralo, prošlost sam ostavio iza sebe... Dobro mi je u Dinamu, ako gledam sa lične strane, konačno sam dobio prostora da igram.

Bilo bi dobro i da krenu bolji rezultati, no, tek je početak takmičenja, prošli smo kompletne pripreme i treba nam možda malo više vremena da se uigramo, jer cela ekipa je nova.

Ambicije kluba su najviše moguće, Dinamo želi šampionsku titulu i to nam je postavljeno kao prioritet'', izjavio je Dinga.

On je za sada odigrao tri meča sa Dinamo, dva u Kupu i jedan u prvenstvu. Danas od 15 časova igra gradski derbi protiv Minska.
-
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke