Osvojili Kup, pa se previše opustili - Partizan vraća prvotimce sa odmora?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.05.2016.
10:26
Izvor: Sportske.net

Iako je stručni štab na čelu sa Ivanom Tomićem želeo da odmori gotovo kompletan prvi tim u poslendjem kolu protiv Vojvodine, kako bi imali više odmora pred letnje pripreme, poraz u Nišu doveo je do promene plana.

BETAPHOTO/ZIVOTA POPOVIC/DS
BETAPHOTO/ZIVOTA POPOVIC/DS

Povezane vesti

Tek što su osvojili Kup Srbije, obezbedili plasman na evropsku scenu, fudbaleri Partizana ''uspeli'' su vrlo brzo da pokvare uglavnom povoljan utisak iz prolećnog dela sezone.

Proteklog vikenda su poraženi od Radničkog u Nišu (0:1), bez nekolicine standardnih prvotimaca, što naravno nije opravdanje za one koji su nastupili u tom meču u Partizanovom dresu.

Tim porazom ekipa iz Humske je ozbiljno dovela u pitanje osvajanje drugog mesta na kraju sezone, uz mogućnost da u slučaju eventualnog poraza od Vojvodine crno-beli završe sezonu na petoj poziciji!

To bi, naravno, izazvalo novi talas nezadovoljstva među navijačima Partizana, bez obzira na osvojeni Kup, i to samo par dana uoči najavljene izborne Skupštine kluba, što bi aktuelna opozicija mogla da iskoristi kao dodatni argument u borbi za promenu sadašnjeg rukovodstva.

A da razloga za optimizam pred meč sa motivisanom Vojvodinom nemaju baš previše, crno-beli su potvrdili i sinoć, u prijateljskoj utakmici u Bugarskoj, gde ih je domaći Beroe iz Stare Zagore savladao sa 2:0.

Imajući sve tio u vidu, prvi čovek Radne grupe Partizana Ivan Ćurković potvrdio je da će biti preinačena odluka trenera Tomića da se većina standardnih prvotimaca ranije pusti na odmor.

''Bila je ideja da se neki igrači odmore u poslednjem kolu, ali ne možemo da dozvolimo da da se sezona završi porazom od Vojvodine. Naravno, poraz uvek može da se desi, ali ne možemo da dozvolimo da tu utakmicu odigramo sa juniorima u svom sastavu. Tri-četiri dana odmora više, ne znači mnogo igračima, pa smo odlučili da ekipa izađe na teren u najjačem sastavu, dostojanstveno'', poručio je Ćurković.

Prema tome, kapiten Ilić, Nemanja Mihajlović, Brašanac  i ostali će morati da se vrate sa već započetog odmora, ali to neće važiti za golmana Bojana Šaranova, koji je, kako prenosi ''Sport'' već otputovao u Dubai.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Wednesday, 18.05.2016
13:38

Partizanu je oteta titula, a vi raspravljate o tome da li treba da igra u najjačem sastavu zbog drugog mesta ili će da bude 5. Očigledno da Nišlijama sada ne smeta Mažićevo suđenje, ne smeta im što im je oprostio 5-6 žutih kartona, što je dozvolio da se napadi Partizana zaustavljaju povlačenjem sa leđa za šorts i dres. zvezda u Surdulici dobija prekršaji zbog pogleda protivničkih igrača i naravno nakon petnaestomitnog rasturanja zvezde od strane Radnika sledi zvezdin balet u Surdulici. Najvažnije je da Ćurković, Vazura, Vučelić i cela svita iz samoproklamovane Radne zajednice napusti klub jer se ne bore za Partizan i ne rade u interesu kluba, jer da rade oni bi već odavno zatražili izuzeće svih srpskih sudija i tražili da im FSS obezbedi pošteno suđenje!

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 18.05.2016
15:12

Pa gde si ti. Vec se polako pripremas na peto mesto aaa. Ovi tvoji te vec navikli na poraze. vidi se po tvojim komentarima. Sinoc izgubili od Reala iz Stare Zagore :D hahahaha

avatar
nexi partizan
Wednesday, 18.05.2016
11:01

Ovo je totalna smejurija...kada ste već hteli da odmarate igrače,to ste mogli na meču sa Vošom,a Radnički da dobijemo i osiguramo to drugo mesto...Mada je realno sramota i za Zvezdu i za Partizan da se grčevito bore za 2. mesto,oni treba za titulu da se bore...Sami smo sebe sada zajebali,pitanje je da li ćemo i dobiti Vošu,jer uvek su nam bili neugodni...

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 18.05.2016
13:21

A sto je sramota to? Ja kao Zvezdas bi volio da moze 5 timova da se bori za titulu pa najbolji neka osvoji, makar bi bila jaca i zanimljivija liga a i siguran sam da bi svi imali bolje rezultate u Evropi

avatar
Cica Boris Fr
Wednesday, 18.05.2016
15:47

Da ali Vucic, Terzic, kokeza i ostala bulumenta ne zele tako kao sto ti velis !!

avatar
Wednesday, 18.05.2016
10:34

Vracajte ga iz Dubaija, kakva su to sad opravdanja! Jos ce na kraju ispasti da mi samo zbog izbora igramo u najjacem sastavu, odnosno, da nam to peto mesto inace ne bi bi(l)o neki veliki problem. Cukaricki ce pobediti na Banovom Brdu, nama ni bod ne odgovara, zasto niste barem bod uzeli u Nisu, cemu to poigravanje?!

avatar
Baxter Stockman
Wednesday, 18.05.2016
10:38

N E S P O S O B NJ A K O V I Ć I ! ! !

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 18.05.2016
15:13

Cccc kakva je to podrska voljenom klubu

avatar
Wednesday, 18.05.2016
11:13
avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 18.05.2016
10:47

zato sto u Nisu nisu presli centar...