Osveta?! U Partizanu se ovome nisu nadali, šta će biti sa velikim pojačanjem?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.06.2018.
10:22
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Neočekivani problem za crno-bele tokom priprema u Sloveniji!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Navijače Partizana veoma je obradovao dolazak reprezentativca Zelenortskih Ostrva Rikarda Gomeša, koji je prošle sezone bio najbolji strelac portugalskog Nasionala.

Od njega se ovog leta mnogo očekuje, pre svega da popravi realizaciju, gde je u prošloj sezoni često ''škripalo''.

U svom debiju za Partizan, pre dva dana protiv Honveda, Gomeš se nije baš proslavio u tom segmentu igre, propustio je par odličnih prilika, ali zbog doprinosa timskoj igri dobio je pohvale od trenera Đukića.

Ali, postoji nešto što ovih dana muči i Gomeša i Partizan, pa je možda i to razlog što ovaj momak nije bio dovoljno koncentrisan protiv Honveda.

Naime, ''Telegraf'' otkriva da Rikardo Gomeš još nije dobio neophodni sertifikat iz Nasionala, kako bi Partizan mogao da ga registruje.

Ono što je trebalo da bude samo formalnost, polako se pretvara u sve veći problem, jer Portugalci uporno otežu sa izdavanjem pomenutog dokumenta, iako su i čelnici Partizana, ali i sam Gomeš preko svog menadžera danima pokušavali da ih odobrovolje.

Zbog svega je zahtev za izdavanjem sertifikta prosleđen i tamošnjem Fudbalskom savezu, pa ćemo narednih dana videti kakav će epilog biti.

Zbog čega se ovako ponašaju u Nasionalu?

Po svemu sudeći, u pitanju je neka vrsta ''osvete'' svom doskorašnjem igraču, od koga su očekivali da ih predvodi u sledećoj sezoni u elitnom rangu takmičenja u Portugalu.

On, međutim, nije želeo da potpiše novi ugovor, otišao je u Partizan bez obeštećenja, što su Portugalci veoma teško prihvatili...

Ipak, do početka nove sezone ima još petnestak dana, što bi trebalo da je dovoljno vremena za rešavanje ovog problema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 27.06.2018
12:14

Pa kakve veze ima njegov bivši klub ako je on postao u medjuvremenu free agent.