Ostvaruje se Kosanova prognoza o Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.10.2018.
12:53
Izvor: Sportske.net, republika.rs

Iskusni stručnjak proteklog vikenda nastavio seriju odličnih rezultata u duelima sa Partizanom, a posle meča komentarisao je i Zvezdu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka su u subotu naneli novi udarac Partizanu, ''otkinuli'' su još dva boda favorizovanom rivalu (1:1) i tako dodatno udaljili crno-bele od vrha tabele.

Sada Partizan u odnosu na vodeću Zvezdu ima čak 11 bodova manje, a tek je prošlo 13 kola od početka superligaške sezone.

Ipak, ima i onih koji su sve ovo očekivali, a jedan od njih je i trener Napretka Milorad Kosanović.

''Rekao sam pre početka sezone da će Zvezda biti prvak do 12. kola. Sada se igra 13. kolo, ali Zvezda je već prvak. A njoj nikakva pomoć u Srbiji ne treba. To joj samo štetu pravi'', izjavio je Kosanović za ''Srpski telegraf''.

Potom je pojasnio ovu prethodnu rečenicu, ističući ono o čemu je govorio i odmah posle utakmice.

''Pa vidite šta bude kad izađu u Evropu. Ovde nemaju konkurenciju jer ne igraju konkurentne utakmice. I onda se to vidi'', objašnjava Kosanović.

Pisali smo već da od decembra 2015. ne zna za poraz od Partizana, tada je vodio ekipu čačanskog Borca. Takođe, to mu je jedini trenerski poraz od Partizana još od 2006.

''Mislim da ima osam utakmica kako sam neporažen. Sa Novim Pazarom, Borcem i Napretkom. Sa Napretkom četiri utakmice zaredom'', ističe Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 30.10.2018
11:54

"Па видите шта буде кад изађу у Европу..." Па, шта буде? Да се испало од Трнаве, рекао би исто. Да се испало од Салцбурга, било би "знао сам!"...Играш против три екипе из "петице", а све су или најбоље или међу 2-3 најбоље екипе у својим лигама, притом и непоражене, а ти онда будеш паметан, па кажеш: "па видите шта буде..."

avatar
2009-2019: DOVOLJNO?
Monday, 29.10.2018
19:04

Da zvezdi ne treba pomoc, ne bi je dobijala, a dobija je u skoro svakom kolu i na skoro svakoj utakmici koju igra. Ima klubova kojima ne treba pomoc u njihovim ligama, ali, zvezda nije jedan od njih.

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 30.10.2018
03:58

Tacno panticev mali,tako je mi smo najslabiji tim u ligi I zato dobijamo pomoc da vi ,najaci fk partizai ne bi uzeo titulu,posto takav tim jos nije vidjen.Nego je l ti to iz iskustva za vreme toletove vladavine, ako je tako onda da ti verujem kako to sudije pomazu!

avatar
Markic85
Monday, 29.10.2018
15:24

Drag mi je Misa, uvek bio ali ga pretera sada bas... igrali su protiv ekipa sa enormnim budzetom I u svojim ligama "biju" protivnike sa istom razlikom... Lion "popio" "petardu" od tog istog PSZ-a skoro, a vrednost Zvezde I Liona nije za poredjenje... jednostavno kada su raspolozeni I "nalozeni" sa njima se pri trenutoj podeli karata ne moze igrati egal .

avatar
mires
Monday, 29.10.2018
14:53

Sve strucnjak do strucnjaka....

avatar
Stefan Lazović
Monday, 29.10.2018
14:41

Jes videlo se prosle sezone, i ove sezone kako smo usli u LS. Nismo imali srece sa grupom, to su sve azdaje. Kosane, manje pica.

avatar
Südkurve München
Monday, 29.10.2018
15:23

Nemoj ti vrijedjati legendu Novog Pazara

avatar
DekiStankovic5
Monday, 29.10.2018
14:41

Nadam se da ce ovo neko iz Partizana da ceni pa da mu ponude za trenera u skorije vreme,stvarno daje sve od sebe vec duze vreme.Inace iluzorno je govoriti o njegovom trenerskom umecu kroz prizmu super lige,znamo kako je vodio ekipe u evropi I blamirao se postavkama igre,veliki strucnjak,uzeo bod protiv kriminalnog Partizana.A o ljudskim kvalitetima je takodje opste poznato,iako znam da ce sad da me napadnu navijaci drugog po redu kluba u Srbiji kako ja pisem svasta,posto se oni sad kunu u njega I Pantica jer im nista drugo nije preostalo,sezona izgubljena, igracki kadar u ozbiljnom raspadu,zimski prelazni rok ne.moze puno toga da promeni,tako da razumem da vam je jadni Kosanovic svetlo u ozbiljnom mraku u kom se trenutno nalazite.

avatar
Südkurve München
Monday, 29.10.2018
14:36

Ma svaka tebo cast Pazarska legendo