Oštra reakcija napadača Partizana: ''Totalne gluposti i budalaštine!''

Autor: Darko Mitrović
petak 01.06.2018.
10:26
Izvor: Sportske.net

Otkrio je pravi razlog.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Navijače Partizana obradovala je najava da bi omladinska ekipa crno-belih mogla da bude pojačana sa čak trojicom prvotimaca za subotnji derbi poslednjeg kola protiv Crvene zvezde.

Prema tim najavama, za omladinski tim crno-belih trebalo bi da nastupe Đorđe Jovanović, Svetozar Marković i Armin Đerlek, ali je prvopomenuti zatim negirao da će biti na raspolaganju za tu utakmicu.

U medijima se to odmah protumačilo kao Jovanovićevo nezadovoljstvo zbog male minutaže u prvom timu u protekloj sezoni, ali on se potom oglasio na Instagramu i demantovao sva ta nagađanja.

''Jedini razlog zbog kojeg sam odbio da pomognem omladincima u derbiju je hronična povreda skočnog zgloba koju vučem cele polusezone i ovu pauzu pokušavam da iskoristim da saniram povredu kako bih se na najbolji način spremio za narednu sezonu!!

Naslovi kako sam odbio da igram derbi iz revolta zbog minutaže su totalne gluposti i budalaštine, jer svi koji me poznaju dobro znaju koliko volim Partizan i da je on iznad svih nas bez obzira da li je neko ljut ili ne!'', poručio je Jovanović.

Screenshot/Intagram, jovanoviicdjordje
Djole

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke