Ostojić i Urošević zadovoljni igrom protiv Kolubare u Kupu

Autor: Beta Beta
četvrtak 27.09.2018.
17:10
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je danas da je konkurencija u ekipi velika na svim pozicijama i da mu je drago što je bio u prvoj postavi u utakmici protiv Kolubare u Kupu Srbije.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan je juče u Lazarevcu sa izmenjenim timom pobedio Kolubaru sa 2:1 i plasirao se u osminu finala Kupa Srbije.

"Drago mi je da sam posle dužeg vremena mogao da ponovo osetim čari ovakve fudbalske utakmice, a posebno me raduje što smo odigrali odlično i što sam imao priliku da ponovo budem u tandemu sa Nemanjom Miletićem. Konkurencija u Partizanu je velika na svim pozicijama, ali svi strpljivo čekamo svoje šanse i kada je dobijemo važno je da pokažemo maksimum. Drago mi je da je Partizan pokazao da je zrela ekipa koja može svakim danom da napreduje i bude u trci za titulu kao što se očekuje", rekao je Ostojić za klupski sajt.

Levi bek Sloban Urošević, koji je asistirao kod oba gola, rekao je da je ekipa odigrala dobro, s obzirom da je bila sastavljena od igrača koji do sada nisu imali veliku minutažu.

"Kontrolisali smo utakmicu, prošli dalje i pokazali da na drugi tim može itekako da se računa. Svakako mi asistencije znače za samopuzdanje, a posebno mi je drago mi je sto je (Nemanja) Nikolić dao gol jer se i privatno družimo. Znam kakav je igrač i da je ovo samo njegovo zagrevanje za dalje. Što se tiče (Armina) Djerleka on je veoma talentovan mlad igrač, dobro saradjujemo kada igramo zajedno, a posebno mi je drago što je postigao prvenac na moju asistenciju. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama", naveo je Urošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Sunday, 30.09.2018
20:36

opet markovic kiks kod gola sta sam rekao

avatar
Peca Partizan
Thursday, 27.09.2018
21:23

ostoja u odbrani a ne markovic koji je vec kiksirao u surdulici protiv besiktasa i ovog fantomskog gola zvezde u skoku je nula bice jos kikseva