Oštar odgovor Tatijane Rakas Milošu Vazuri, otkrila i finansijsko stanje u Partizanu!

 • Autor: Aleksandar Obrenović

 • 18. mart 2016.

 • 09:23

 • Izvor: Sportske.net, kurir.rs

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Previranja u Partizanu su se nastavila, nakon što je Miloš Vazura optužio Nediće i Tatijanu Rakaš da su vodili medijsku hajku protiv uprave kluba i njega samog, sada je stigao odgovor i sa druge strane.

Oštar odgovor Tatijane Rakas Milošu Vazuri, otkrila i finansijsko stanje u Partizanu!
Pre nekoliko dana u medijima su se pojavljivali dokumenti u kojima se moglo videti poslovanje Partizana, a posebno na šta je sve trošio novac Miloš Vazura, jedan od čelnika tog kluba.
 
Uprava Partizana smatra da je to krivično delo, optužili su Tatijanu Rakas, doskorašnju finansijsku direktorku, da je vodila medijsku hajku protiv crno-belih, a da je za sve odgovoran i Novak Nedić.

Tatijana Rakas je govorila za "Kurir" o svim dešavanjima o Partizanu, a istakla je da se ne plaši eventualne krivične prijave, kao i da je sam Vazura čovek koji ju je doveo u klub, a ne Nedići.

"Čelnici Partizana nemaju šta pametno da kažu, pa me provlače kroz svoje blato i prete krivičnim prijavama. Evo, kažem da se ne plašim i neka ih slobodno podnesu. Iz kluba nisam iznela nikakva dokumenta, a moja „greška“ je bila što sam kao finansijski direktor tražila da mi dostave određena dokumenta. Pa šta su mislili, da sam daktilografkinja koja samo kuca naloge za isplatu

Posao u Humskoj dobila sam tako što me je direktor Miloš Vazura bukvalno molio da dođem, jer sam mu u početku besplatno pomagala, a kasnije se javno hvalio da sam došla na njegovu inicijativu. Sada tvrdi da me je doveo Novak Nedić, što nema veze s istinom. Generalnog sekretara Vlade poznajem, kao i njegovog oca Vojislava i mnoge druge uspešne ljude, ali ponavljam da sam u Partizan došla isključivo na nagovor Miloša Vazire, i to tako što sam ostavila dobro plaćen posao"
, rekla je Tanja Rakas.

Pomenula je i da Vazura u Partizanu ima platu od 138 hiljada dinara uz nagradu od UO od 4000 evra, kao i da su mu isplaćene premije za uspehe Partizana iz sezone 2014/15.

"Pa kako on može da ima punu nagradu za uspehe u sezoni 2014/15. kad 2014. nije ni bio u klubu? To je smešno. On je mlad, nema iskustva ni znanja da vodi klub kakav je Partizan. Tvrdi da je UO doneo odluku da mu se ne isplati nagrada, ali niko živ ne zna za to, niti sam videla bilo kakav papir", rekla je Tatijana Rakas za "Kurir".

Za kraj razgovora za pomenuti list istakla je da su prihodi Partizana u 2015. godini bili 19,5 miliona evra, a da je klub i dalje u minusu kao i da je stanje "očajno".

"Kad je ova uprava došla, rekli su da je dug oko 14 miliona evra, trenutno iznosi 16 miliona, a tu ne računam novac koji je klub dužan da plati po kazni što nije prodat Andrija Živković. Kad smo već kod njega, ja sam taj ugovor prvi put videla kad se pojavio u novinama, a smatram da sam kao finansijski direktor morala da budem upoznata s tim. Tamo se knjige vode po hodnicima, knjiži se gde se šta stigne, a ja tako neću da radim", rekla je ona.
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari