Osipa se "crnogorski klan" na Banovom brdu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.01.2019.
14:25
Izvor: Sportske.net

Sve su prilike da će "Brđani" na proleće imati Crnogorca manje u timu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Banovog brda u svojim redovima ima trojicu crnogorskih reprezentativaca, ali bi do kraja zimskog prelaznog roka "klan" mogao da bude oslabljen.

Vezista Darko Zorić ušao je u poslednjih šest meseci ugovora sa Čukaričkim i voljan je da već ove zime promeni sredinu kako bi dobio više minuta.

"Ugovor mi ističe za četiri meseca, a ja želim da igram. Očekuju me sutra razgovori sa gazdom kluba. U minulom periodu imao sam polovičan učinak da tako kažem, igrao sam, ulazio sa klupe, nekada bio celi meč na klupi. Potrebna mi je promena, želim da odem gde ću da igram, napredujem, odnosno uđem u kontinuitet", kazao je Zorić za "Pobjedu".

Bivši fudbaler AEK-a stigao je u Čukarički pre dve godine kao slobodan igrač, a u jesenjem delu sezone upisao je 12 nastupa i postigao jedan gol. Veću minutažu imali su obojica reprezentativnih saigrača Boris Kopitović i Asmir Kajević.

Situacija je trenutno takva da se šestomesečna pozajmica nameće kao najrealnija opcija, mada ni produžetak saradnje nije odbačen kao mogućnost.

"Teže će biti da odem kao slobodan igrač, najverovatnije da ću na pozajmicu otići negde. Pričao sam sa gazdom Obradovićem i direktorom Mirosavljevićem, želim da 'izvučem' najbolje za klub i sebe. Verujem da će se brzo znati sve, a opcija sa produžetkom ugovora i pozajmicom je najrealnija. Voleo bih da promenim sredinu, kako bih napredovao", zaključio je Zorić.

"Brđani" se i ove zime pripremaju u staroj bazi na Kipru, a juče je ekipa Sime Krunića odigrala drugi kontrolni meč i remizrala sa Gornikom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke