"Orlovi" u Rusiju sa novim grbom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.10.2017.
15:59
Izvor: Sportske.net

Jedan od kapitalnih projekata koji će FSS sprovesti u sklopu priprema za učešće na Mundijalu tiče se promene vizuelnog identiteta našeg Saveza.

Screenshot: You Tube/FSSrbije
Screenshot: You Tube/FSSrbije

Povezane vesti

Narednu godinu obeležiće Svetsko prvenstvo u fudbalu na kojem će učešće uzeti i reprezentacija Srbije. Euforija će Srbe početi da hvata tek početkom sledeće godine, a Fudbalski savez Srbije će do tog momenta obaviti nekoliko važnih poslova.

Jedan od njih tiče se promene vizuelnog identiteta Fudbalskog saveza Srbije, što je potvrđeno raspisivanjem javnog konkursa za izbor najboljeg grafičkog rešenja.

Na osnovu javnog konkursa i podnetih predloga biće izvršen izbor najboljeg grafičkog rešenja za novi grb, novu zastavu i novi memorandum Fudbalskog saveza Srbije.

Svi koji žele da učestvuju na javnom konkursu detalje mogu pronaći na zvaničnom sajtu FS Srbije, a izbor najboljeg vizuelnog identiteta biće sproveden najkasnije do 1. maja 2018. godine.

To znači da će reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji nastupiti sa novim grbom, a verujemo da će tehnički partner FSS-a pripremiti lepe dresove na kojima će taj grb doći do pravog izražaja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale Mladenovic
Monday, 23.10.2017
19:22

A posle SVETSKOG PRVENSTVA promenite i trenera (ipak je vodio tim i zaradjeno je 12. evra pa neka završi cikls)..Imamo toliko dobrih napadača a igramo sa 7 defanzivaca.

avatar
MarkoSi
Tuesday, 24.10.2017
09:25

Kog dobrog napadača mi imamo? Ove sezone učinak u klubovima je od prilike ovakav: Nikola Stojiljković (Kajzeri) 10 utakmica/2 gola, Aleksandar Mitrović (Njukasl) 3/2, Andrija Pavlović (Kopenhagen) 21/9, Uroš Đurđević (partizan/Olimpijakos) 18/8, Ognjen Ožegović (Čukarički/partizan) 15/4 , Aleksandar Pešić (Crvena Zvezda) 19/7. Dakle, ni jedan napadač u ozbiljnoj ligi, ni jedan napadač sa ozbiljnom statistikom. Muslin igra jedinu taktiku koja je za reprezantciju Srbije moguća i to loženje kako mi imamo neki tim je besmisleno. Realno, mi više nemamo ni igrače koji su bitni u velikim klubovima (osim naravno Matića) tako da je posao koji je Muslin uradio sa fudbalerima kojima raspolaže prosto čaroban.

avatar
Sale Mladenovic
Monday, 30.10.2017
11:47

ne bih se baš složio sa tobom.Napadači nisu samo centarforovi.Imamo dosta igrača koji su po formaciji ofanzivni i veoma uspešni u svojim klubovima.Sergej razbija i sa golovima i sa asistencijama,Sulejmani u Young Boys-u takodje.Ljajić među najboljima u svom timu.To što ih gosp. Muslin ne zove u reprezentaciju iz samo njemu znanih razloga ,to je vež druga stvar.nAko iza sebe imaš Sergeja i Tadića a po bokovima Ljajića i Sulejmanija može i baba da igra centarfora.Zašto misliš da je lako Stoiljkoviću ili Pavloviću da daju golove.Turska ima 4 vrhunska kluba a Danski fudbal se odavno lepo kotira u evropskim takmičenjima. Da igramo sa malo manje defanzivnih igrača ne bi nam Gruzija obezbedila mesto za WC 2018.Ne zaboravi da nas je na WC 2018 odvela reprezentacija Gruzije svojim remijima protiv Irske i Welsa inače ne bi smo ni baraž videli.

avatar
Kucky Dog
Monday, 23.10.2017
18:25

Hmm ,grb Srbije obavezno ali malo modifikovan. Umesto dvoglavog orla, staviti dvoglavog Ramadanija. I tako se on za sve pita

avatar
Baxter Stockman
Monday, 23.10.2017
17:24

Umesto 4C staviti SMRS... I to bi najbolje oslikalo nasu reprezentaciju... Nego hocemo li na SP sa umbro dresovima?

avatar
indija durot
Monday, 23.10.2017
17:10

ja bih stavio stit a preko naseg orla..stit bih stavio jer je defanziva ono sto nas krasi.

avatar
Monday, 23.10.2017
16:14

Iskreno , da znam da crtam , nacrtao bih jedno djule,sa lancem , i lisice , ne one sto zive u sumama i jedu kokoske mojoj baki , vec one metalne ... Pozdrav ...