''Orlovi'' spakovali kofere, vreme je za novu selidbu!

Autor: Darko Mitrović
petak 15.06.2018.
10:26
Izvor: Sportske.net

Reprezentativc Srbije danas napuštaju svoju bazu u Svetlogorsku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U prethodnih nekoliko dana od početka tekuće nedelje, srpska ekspedicija nalazi se u Svetlogorsku, u Kalinjingradskoj oblasti, gde je baza našeg nacionalnog tima tokom Mundijala u Rusiji.

Ali, prvu utakmicu ''Orlovi'' će igrati u nedelju u Samari (14 časova) protiv Kostarike, pa će se već danas uputiti u mesto odigravanja ove utakmice.

Prema informacijama koje stižu iz Svetlogorska, reprezentativci Srbije će tokom današnjeg dana čarter letom otputovati u Samaru, gde će sutra obaviti trening, a zakazana je i konferencija za medije, takođe tokom sutrašnjeg dana.

Ono što je najvažnije, atmosfera u našem timu je na visokom nivu, Ljajić i Mitrović su se oporavili od povreda i u nedelju bi Srbija trebalo da nastupi u kompletnom sastavu.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 15.06.2018
15:03

Da li savez placa hotele, karte i to?

avatar
magister
Friday, 15.06.2018
11:37

Što manje pumpanja, što manje prisustva medija u svlačionici i na treninzima, što manje reklame, a što više posvećenosti igri, koncentracije. Krstajić bi morao da ograniči prisustvo medija, a da na press dovodi samo najiskusnije koji neće poleteti, kao Ivanović, Matić, Kolarov...

avatar
Manager
Friday, 15.06.2018
11:10

Ajmo momci, srecno!

avatar
Amar Zornic
Friday, 15.06.2018
10:36

Srecno momci 👍🏾