"Orlovi" se danas okupljaju, Krstajić bez oba kapitena

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.10.2018.
10:13
Izvor: Sportske.net

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić okupiće danas igrače i sa njima započeti pripreme za duele sa Crnom Gorom i Rumunijom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Mesec dana prošlo je od prethodnog okupljanja reprezentativaca Srbije u SC FSS u Staroj Pazovi, a novo će uslediti tokom dana.

Selektor Mladen Krstajić obratiće se novinarima u 17 časova i 30 minuta, a pola časa kasnije počeće prvi trening "Orlova".

Kako trenutno stoje stvari, više je nego izvesno da selektor neće moći da računa na kapitena Aleksandra Kolarova, ali i na njegovog prvog zamenika Nemanju Matića.

Krstajić je u međuvremenu uputio naknadni poziv defanzivcu Partizana Nemanji R. Miletiću koji igra na pozicijama desnog beka i štopera.

Srbija takmičenje u Ligi nacija nastavlja duelom sa Crnom Gorom u Podgorici (11. oktobar), a tri dana kasnije sastaće se sa Rumunijom u Bukureštu.

Posle prva dva kola u Grupi 4 Lige C Lige nacija Srbija zauzima drugo mesto na tabeli sa četiri osvojena boda koliko ima i vodeća Crna Gora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Monday, 08.10.2018
14:29

Bas me zanima ko ce biti kapiten sad kad nema Stojkovica, Ivanovica, Tosica, Kolarova i Matica:-D Verovatno ce biti Tadic ili Mitrovic, ali, ko bre to vise zna, mozda se i Rukavina usreci...

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 08.10.2018
10:24

Pošto obojica u reprezentaciji ne doprinose bukvalno ništa, možda i prođemo dobro u dvomeču.