''Orlovi'', ne brinite, najlakše je protiv Ronalda?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.03.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

On je već imao priliku da bude oči u oči sa fenomenalnim Portugalcem.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije danas je otputovala u Nemačku, gde će sutra od 20:45h odigrati u Volfsburgu prijateljski meč sa ''Pancerima'', što će našim ''Orlovima'' biti i generalna proba pred start kvalifikacija za Evropsko prvestvo.

Za naš nacionalni tim kvalifikacije počinju u ponedeljak, 25. marta protiv Portugala u Lisabonu, a domaćin će biti jači za Kristijana Ronalda koji se vratio u njihov naconalni tim posle pauze u Ligi nacija.

I dok mnogi strahuju od fenomenalnog Portugalca koji je nedavno odveo Juventus u četvrtfinale Lige šampiona, het-trikom protiv Atletika, golman reprezentacije Srbije Marko Dmitrović mirno dočekuje taj susret.

Kao golman Eibara, Dmitrović je prošle sezone imao priliku da bude oči u oči sa Ronaldom, pa uoči novog susreta ima zanimljiv komentar na tu temu.

"Imao sam priliku da branim već protiv njega, tu je možda i najlakša analiza, jer Ronaldo može iz svake situacije da te ugrozi, na svaki način.

Svuda može da napravi višak, dosta mu je i pola sekunde i stvoriće šansu. Protiv njega i Mesija je najlakše. Očekuj sve, moraš da si spreman 90 minuta spremni", izjavio je Dmitrović, a prenosi ''Mondo''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke