"Orlovi" dobili i pohvale: "Srbija igrala fudbal, Rusija na rezultat"

Autor: Ivan Cvetković
petak 04.09.2020.
10:15
Izvor: Sportske.net

Nije sve tako loše u igri izabranika Ljubiše Tumbakovića, tvrdi legenda ruskog fudbala.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Srbija sinoć nije uspela da izbegne poraz od Rusije, a mnogi navijači su nezadovoljni izdanjem izabranika Ljubiše Tumbakovića.

Ne i legendarni ruski fudbaler Andrej Aršavin.

Bivši fudbaler Arsenala istakao je u analizi meča za TV Meč da je Srbija "igrala fudbal", ali da su Rusi ipak bili konkretniji.

"Ne mislim da je rezultat trebalo na kraju da bude drugačiji. Meni se čini da je Srbija igrala fudbal, a da su naši igrali na rezultat. Od šesnaesterca do šesnaesterca naš rival je igrao bolje, ali mi smo bili pravi kada bismo se našli isped gola", smatra Aršavin.

Slaba uteha za poraz, ali Srbiju već u nedelju od 20.45 čeka prilika da popravi utisak protiv Turske u Beogradu.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 05.09.2020
14:35

Tumbaković je veoma pametno postavio igru sa tri stopera. Poraz nije posledica loše postavke igre, nego konkretnih grešaka (2) Maksimovića i jednog sjajnog šuta (koji nije dovoljno ispratio drugi Maksimović). Statistika pokazuje da je Tumbaković svoj posao dobro uradio. Tako da, ipak treba malo pogledati i analizirati utakmicu, a ne olako, propagandistički pljuvati svakog ko sedne u tu selektorsku fotelju.

avatar
babaroga
Friday, 04.09.2020
12:05

Znači da smo dobili šta smo hteli. Muslin je oteran jer smo igrali ružan fudbal na rezultat. Sad igramo lepo, lepršavo. Jes da rezultata nema ali zato lepote...

avatar
Limenka
Friday, 04.09.2020
10:18

Jeste, onakav fudbal nije vidjen ni na Kopakabani. Tumba nas preorodio, ni on sam ne veruje da su ga postavili za selektora.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 04.09.2020
10:18

Tako je, Andrejka:-D Udario junak na junaka, to je najbolji opis. Nama nedostaju dobar/bolji desni bek i centralni vezni (tu ocekujem mnogo vise od Nece Maksimovica iako nije ni samo do njega), u nekoj veoma bliskoj i perspektivi i levi bek, mislim da sve ostalo imamo od pozicija i igraca. Naravno, kuca se gradi od temelja, Savez i selektor su nistavilo.

avatar
miki2
Friday, 04.09.2020
10:38

Odbrana jako tanka a mislim da ima igraca boljih od pozvanih, i fali kreativac na sredini terena, tadic igra odma iza mitrovica i nema ko da organizuje.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 04.09.2020
11:10

A i barem jedan klasicni desni bek nam nedostaje pa makar to bio i Gobeljic:-D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 04.09.2020
11:06

Veljkovic, Spajic, Nastasic, nije da nema boljih od Stefana Mitrovica. Na sredini fali neko koga zapravo ni nemamo, tu nije do selektora...