''Orlićima'' krenulo sa Stolicom, prva pobeda!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.10.2019.
19:56
Izvor: Sportske.net

Veoma važan trijumf naše mlade reprezentacije večeras u Sofiji!

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Posle samo jednog osvojenog boda u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i promene selektora, mlada (U21) reprezentacija Srbije večeras je ostvarila i prvu pobedu u ovom kvalifikacionom ciklusu, pod vođstvom novog selektora Ilije Stolice.

''Orlići'' su večeras gostovali u Sofiji, gde su odmerili snage sa domaćom selekcijom Bugarske i na kraju trijumfovali rezultatom 1:0.

Gol odluke postigao je rezervista Filip Stuparević u 87. minutu meča. Brzu akciju našeg tima je započeo Luka Ilić, koji je sa centra igrališta uposlio Stuparevića ispred kaznenog prostora rivala, ovaj je prihvatio loptu i sa oko 19-20 metara poslao snažan i precizan šut u donji desni ugao gola golmana Naumova - 0:1.

Stuparević je u 68. minutu ušao u igru umesto Ivana Ilića, minut kasnije je i Joveljić zamenio Vlahovića i očigledno je selektor Stolica napravio prave poteze u drugom poluvremenu.

Mogao je naš tim i ranije do vođstva, pogotovo sredinom drugog poluvremena, kada su u prilikama bili i Luka Ilić i Vlahović.

Posle ovakvog epiloga, reprezentacija Srbije se izjednačila po broju bodova sa Bugarskom, obe selekcije sada imaju po četiri boda iz tri utakmice.

U istoj grupi, Rusija i Poljska su danas igrale nerešeno, 2:2. Za četiri dana naša reprezentacija gostuje u Poljskoj, u okviru četvrtog kola.
-

-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 12.10.2019
10:17

4-4-2: Marko Ilic (?, ?)- Velickovic, Markovic (Veselinovic, Dinga), Strahinja Pavlovic, Terzic/Sehovic- Stevanovic (Micin, Zlatanovic), Nisic (Masovic, Racic ili Petrovic), Lazar Pavlovic (Luka Ilic, Birmancevic, Mesarovic), Adzic- Jovanovic/Joveljic, Vlahovic (Stuparevic). Inace, bilo bi bolje kad bismo igrali 4-2-3-1, ali, zao mi je da ne igramo sa dva napadaca.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 11.10.2019
20:22

Vezni red sa Petrovićem i braćom Ilić smešan, napad pun padavičara tj. simulanata i da Pavlović iz odbrane nije izneo loptu dali bi gol malo sutra. Očigledno je da ni u ovoj reprezentaciji ne igraju oni koji zaslužuju i da FSS ima neke više ciljeve od uspeha reprezentacija i pravljenje igrača za A reprezentaciju. Kokeza odlazi! Svi napolje iz FSS!

avatar
REVØLT
Saturday, 12.10.2019
09:57

Nisic je morao da igra desnog beka da bi oni u vezni red nagurali sve svoje.

avatar
Žarko Petrović
Friday, 11.10.2019
20:11

Pogotovo se treba pohvaliti odbrana, akcije nam krecu kao onoj Gvardiolinoj Barseloni. Bez trunke straha se lopta vrti golman-zadnji vezni-bek, sve dok se ne otvori prostor da se iznese. Odusevili su me. Svakako su i veza i napad izgledali dobro, samo po meni Luka ilic mora da igra u veznom redu, jer je bukvalno za dva minuta na toj poziciji dao kljucan pas za gol i mnogo je korisniji tu nego na krilu. I mislim da bi Zeljko Gavric mogao da dobije malo vecu sansu, kako u klubu(mislim na Zvezdu, jer za pratim Graficar i decko je to odavno prevaziso) tako i u u21 reprezentaciji. A Pavlovica je suvisno komentarisati, ako ova tuzna uprava Partizana ne smisli neki nacin da mu unisti karijeru, decko mozda dostigne i Vidica, mada je jos rano za takve prognoze.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 11.10.2019
21:58

Tužna uprava Partizana pod kojom Partizan plasira takve talente kao što su Strahinja Pavlović koji je stub odbrane i jedan od najboljih igrača Partizana, Filipa Stevanovića sa 4 gola u sezoni i Lazara Pavlovića, Partizana koji ima skoro sve pobede u SL (krađe naravno ne računam) i magična uprava zvezde sa supertrenerom koji ni protiv niželigaša u Kupu ne smeju da pruže veću šansu mlađim igračima do poslednjih 10-20 minuta na 5-6 razlike, zvezde koja još ne može da da regularan gol u 10 kola SL. Ključan pas nije dao Luka Ilić već Strahinja Pavlović iz odbrane u gotovo samom napadu gde je izbacio više od pola tima Bugarske, dok je Ilić dao pas bez pritiska i bez protivnika na liniji dodavanja slobodnom saigraču. On da ni to nije dao na ovoj utakmici onda ne bi ni trebao da se bavi fudbalom uopšte. Vezni redi i napad su loši, inače bi igra sa ovakvom odbranom i golmanom bila magična, ali ne kao Terza nego stvarno.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 13.10.2019
18:06

Uprava Partizana da smisli kako da mu uništi karijeru, a ne zvezda koja ga pljuje preko svojih botova i ne poziva u A reprezentaciju, nisu ni u U21 dok nije objavljeno da je potpisao za Lacio, sad kad je tamo očigledno najbolji onda je mnogo potreban U21 pa ne može u A. Nije predriblao 5 igrača kako si ti rekao nego je uradio onako kako sam ja rekao i vi ste ti koji nikad nećete biti realni.

avatar
Žarko Petrović
Sunday, 13.10.2019
15:25

Hahahaahahahaha, bravo.Strahinja Pavlovic je kod gola predriblao 5 igraca, dao kljucan pas i stajao sam na drugoj, ali nisu hteli da mu dodaju jer je igrac Partizana, a glupo je da igrac Partizana da gol. Definitivno nikada necete da budete realni, samo nastavite da gledate Zeljka Pantica koji vam ispire mozak.

avatar
REVØLT
Saturday, 12.10.2019
11:45

Nasa uprava je svakako ne tuzna nego veoma tuzna, to uopste i nije uprava u pravom smislu te reci vec gotovo okupacioni tabor kojem je najvaznije da se ugradi u sve sto moze i da ima sve zive privilegije bez obzira na to sto zasluzni nisu, vazno im je jako i da im fotografije vise na zidu (jedan od njih je svoju cak stavio iznad ostalih), naravno da ce ici na to da budu forsirani klinci od i preko kojih moze dosta da se zaradi.

avatar
Chella_ynwa
Friday, 11.10.2019
20:00

Stolica je dobar i talentovan trener. Videcemo.