"Orlići" uz zvuk pištaljke ostali bez Evropskog prvenstva!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.04.2019.
16:04
Izvor: Sportske.net

Prava sportska tragedija u Staroj Pazovi. Kadetska selekcija Srbije ostala je bez plasmana na Evropsko prvenstvo bukvalno u poslednjoj sekundi meča sa Švedskom.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Kadetska selekcija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo koje će narednog meseca biti održano u Republici Irskoj.

"Orlići" su doživeli poraz u duelu sa Švedskom 2:1 (1:0) i ispustili šansu da se kao jedan od sedam drugoplasiranih timova plasiraju na Evropsko prvenstvo.

Švedska je povela golom iz penala u nadoknadi prvog poluvremena. Strelac je bio Tim Prica, a isti igrač zavio je našu kadetsku selekciju i na kraju utakmice.

Naši momci tražili su izjednačujući gol tokom čitavog drugog dela i nagrada za trud stigla je u 89. minutu kada je Milan Kremenović pogodio protivničku mrežu.

Kako je u tim momentima duel Francuske i Slovačke već bio završen (3:0), a konačan ishod duela u Zemunu išao je na ruku "Orlićima", našim momcima nedostajao je gol je su sa remijem ostajali ispod crte najbolje rangiranih drugoplasiranih timova.

Srbija je zaigrala još agresivnije, imala još dve izgledne prilike u nadoknadi vremena, ali je potom surovo kažnjena za promašaje, jer je Švedska preko Tima Price u petom minutu nadoknade stigla do pobedonosnog gola!

Bukvalno nakon što je lopta završila u mreži sudija je označio kraj meča, a srpski reprezentativci pali su na zemlju pogođeni ovako tragičnim završetkom meča.

Plasman na Evropsko prvenstvo iz kvalifikacione grupe 8 obezbedila je selekcija Francuske, a ako nam je za utehu, Šveđanima ni trijumf nije bio dovoljan jer su ostali bez mesta na kontinentalnoj smotri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
manjov
Tuesday, 02.04.2019
09:26

A zašto bi nama uteha bila to što se ni Šveđani nisu plasirali, i ti momci su se sportski borili. A vama je očito sporski duh strana stvar

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 01.04.2019
16:59

Kako sa zvukom pistaljke kad nam ni nereseno nije odgovaralo?

avatar
Dragan Mladenovic_fb
Monday, 01.04.2019
18:14

pa moraju i novinari da žive od nečega

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 02.04.2019
17:50

I to sto kazes.