"Orlići" ponovo sa "Azurinima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.02.2015.
10:11
Izvor: Sportske.net

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije dobila je u četvrtak rivale sa kojima će se boriti za mesto koje vodi na Evropsko prvenstvo 2017. godine koje se održava u Poljskoj.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Žrebom u Nionu u četvrtak su određeni sastavi kvalifikacionih grupa za odlazak na Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija.

Reprezentacija Srbije bila je smeštena u drugi šešir prilikom žrebanja a završila je u grupi 2 koje se ne može smatrati suviše teškom.

"Orlići" će kao i u prethodnom kvalifikacionom ciklusu igrati protiv mlade reprezentacije Italije a rivali će joj biti još Slovenija, Republika Irska, Litvanija i Andora.

Kada pogledamo sastav prvog šešira stručni štab reprezentacije Srbije može da bude zadovoljan što ćemo za rivala imati Italijane koji su svakako bolja opcija od Španaca, Nemaca, Engleza ili Francuza.

Već su poznati i datumi za odigravanje kvalifikacionih mečeva pa će tako prve utakmice biti odigrane već krajem marta tekuće godine (23. do 31. marta) a poslednje takmičarsko kolo zakazano je za početak oktobra 2016. godine.

Mečevi baraža biće odigrani od 7. do 15. novembra naredne godine a Evropsko prvenstvo je na programu 2017. godine u Poljskoj.

Podsećamo da samo prvo mesto u grupi vodi na završni turnir u Poljskoj a četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije obezbediće mesto u baražu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke