''Orlići'' pobedu posvetili saigraču koji prolazi kroz teške trenutke

Autor: Darko Mitrović
subota 16.11.2019.
11:01
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Ubedljivom pobedom nad Estonijom, mlada reprezentacija Srbije krenula je u pohod ka vrhu tabele u svojoj kvalifikacionoj grupi.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Posle bledog starta i promene na klupi ''Orlića'', mlada repezentacija Srbije juče je savladala Estoniju u Nišu sa 6:0 izdvojila se na četvrtom mestu u grupi.

Uoči ovog meča stigla je užasna vest da je našem mladom reprezentativcu Nikoli Čumiću preminuo brat, pa su jučerašnju pobedu Čumićevi drugovi posvetili svom saigraču.

''Čestitam momcima na izuzetno kvalitetnoj igri i zasluženoj pobedi. Jesmo igrali protiv ekipe koja na papiru važi za autsajdera, ali je ta Estonija imala samo bod manje od nas pre ove utakmice i samo jedan poraz u dosadašnjem toku kvalifikacija.

Ovu pobedu poklanjamo našem Nikoli Čumiću koji je proteklih dana preživeo teške trenutke zbog porodične tragedije i gubitka brata Nemanje'', izjavio je selektor Ilija Stolica, a prenosi zvanični sajt FSS.

Kada je sama utakmica u pitanju, posebno se istakao trostruki strelac Dejan Joveljić.

''Ne pada mi na pamet da izdvajam pojedince, mi smo kolektiv i samo tako možemo do našeg cilja. Dejan Joveljić je uradio ono što je u opisu njegovog posla, tresao je mrežu i otvorio nam vrata pobede.

Braći Ilić je prijalo da igraju na stadionu na kome se osećaju kao kod kuće, ali isto tako je svima nama prijalo u Nišu i uvek prija kada igrate pred svojim navijačima. Momci zrače optimizmom, svesni su sada još više svog kvaliteta i postoje svi preduslovi da u utorak odigramo još jednu odličnu utakmicu'', objašnjava Stolica.

Narednu utakmicu ''Orlići'' igraju takođe u Nišu, a rival će im biti prvoplasirana selekcija Rusije. Meč se igra 19. novembra od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke