"Orlići" overavaju plasman na EURO! (18.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.10.2018.
12:09
Izvor: Sportske.net

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije večeras bi mogla da napravi poslednji korak na putu ka plasmanu na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Mečevima sa odabranim selekcijama Austrije i Jermenije u Novom Sadu, mlada fudbalska reprezentacija Srbije kompletiraće još jedan kvalifikacioni ciklus.

"Orlići" su nanizali osam pobeda na isto toliko utakmica u Grupi 7 tako da bi samo u slučaju neverovatnog spleta okolnosti mogli da ostanu bez direktnog plasmana na Evropsko prvenstvo.

Priliku da stave tačku na misiju započetu 1. septembra prošle godine naši mladi reprezentativci imaće večeras. Izabranici Gorana Đorovića ugostiće selekciju Austrije na novosadskom "Karađorđu" i ako ostanu neporaženi moći će da kažu da su se plasirali na Evropsko prvenstvo.

Remi će biti dovoljan za kompletiranje misije, ali smo iz usta mladih reprezentativaca prethodnih dana slušali da žele da završe kvalifikacije sa skorom 10-0 i da na taj način potvrde svoju superiornost u odnosu na rivale.

Jednu od pomenutih osam pobeda u Grupi 7 "Orlići" su ostvarili na gostovanju večerašnjem protivniku. Početkom novembra prošle godine Srbija je slavila u Austriji sa 3:1, pa nema razloga da drugačije bude i večeras.

Ne treba zaboraviti da je Evropsko prvenstvo zakazano za narednu godinu jako važno, jer će se upravo u Italiji i San Marinu deliti vize za Olimpijske igre u Tokiju.

Utakmica 9. kola kvalifikacione Grupe 7 između Srbije i Austrije igra se večeras od 18 časova. Direktan prenos utakmice obezbeđen je prvom programu TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Friday, 12.10.2018
12:53

Pa oni su se vec plasirali na EP

avatar
Апис
Friday, 12.10.2018
12:27

Свака част овој деци. Не желим да умањим њихов успех ни једног секунда, али... Понављам се још једном: ДА ЈЕ ЦИЉ БИТИ ЕВРОПСКИ И СВЕТСКИ ШАМПИОН У МЛАЂИМ КАТЕГОРИЈАМА, НЕМЦИ БИ БИЛИ НЕПРИКОСНОВЕНИ У СВИМ УЗРАСТИМА.