"Orlići" na generalnoj probi (17.20)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.03.2017.
10:51
Izvor: Sportske.net

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odmeriće snage sa selekcijom Slovačke što će za izabranike Nenada Lalatovića biti generalna proba pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nešto manje od tri meseca ostalo je do početka Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije, a "Orlići" već danas imaju generalnu probu za šampionat koji će biti održan u Poljskoj.

Mlada reprezentacija Srbije od 17 časova i 20 minuta gostuje vršnjacima iz Slovačke u Senecu, a priliku da nastupe danas bi trebalo da dobiju igrači koji nisu nastupili protiv Švedske.

"Orlići" su na debiju Nenada Lalatovića pre četiri dana savladali aktuelnog prvaka Evrope Švedsku (2:0), a u odnosu na tu utakmicu reprezentacija će biti jača za trojicu igrača iz 'A' selekcije.

Selektor je najavio da će baš kao i u meču sa Švedskom njegov tim napasti protivnika i pokušati da dominira kao i u prvom poluvremenu duela u Marbelji.

Očekuje se da Nenad Lalatović selekciji Slovačke suprotstavi sledeći sastav:

Manojlović;
Filipović, Maraš, Milenković, Antić;
Lukić, Zdjelar, Simić;
Plavšić, Meleg;
Đurđević;

Susret sa Slovačkom biće poslednji koji će "Orlići" odigrati pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj na kojem će igrati u Grupi B protiv selekcija Portugala, Španije i BJR Makedonije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke