"Orlići" meč odluke igraju u Milanovcu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.09.2016.
09:56
Izvor: Sportske.net

Odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj mlada fudbalska reprezentacija odigraće na stadionu na kojem je i započela tekući kvalifikacioni ciklus.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u oktobru igra poslednje dve utakmice u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a odlučujući meč trebalo bi da bude onaj sa Slovenijom u poslednjem kolu druge kvalifikacione grupe.

Srbija je izgubila šanse da se kao prvoplasirana u grupi direktno plasira na kontinentalnu smotru u Poljskoj zbog čega će joj u poslednje dve utakmice biti neophodne dve pobede da bi zadržala drugo mesto na tabeli i stigla do baraža.

Ukoliko "Orlići" ostvare pobedu na gostovanju Republici Irskoj 7. oktobra, meč odluke biće onaj sa Slovencima koji nam i dalje dišu za vratom i konkurišu za drugo mesto u grupi.

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da poslednju utakmicu u sklopu tekućeg kvalifikacionog ciklusa "Orlići" odigraju u Gornjem Milanovcu, na stadionu na kom su pre godinu dana započeli borbu za Evropsko prvenstvo.

Mlada reprezentacija će u Gornji Milanovac doputovati dan pred duel sa Slovenijom koji je zakazan za 11. oktobar od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 13.09.2016
10:25

Bilo bi baš informativno u sklopu ovog teksta pokazati i tabelu grupe. Možda i svih grupa u kvalifikacijama i objasniti, gde je izvesno, ko je prvi i ide direktno, gde je neizvesno, ko ima šanse za baraž...

avatar
Tuesday, 13.09.2016
10:09

Nadam se da ce (za) baraz kod nas...