''Orlići'' kao kaznena ekspedicija!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.10.2015.
13:50
Izvor: Sportske.net

Svoju dominaciju na kvalifikacionom turniru u Estoniji, naša omladinska reprezentacija potvrdila i danas, ubedljivim trijumfom protiv Jermenije.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Posle startne ''petarde'' protiv domaće Estonije u prvom kolu, naša U19 reprezentacija danas je u drugom kolu prvog kvalifikacionog turnira za EP deklasirala i Jermeniju.

Današnji rival je nešto bolje prošao, za razliku od Estonaca, ''Orlići'' su ih ispratili sa četiri lopte u mreži - 4:0!

Glavni deo posla obavljen je već u prvom poluvremenu, kada je Ivan Šaponjić sa dva postignuta pogotka, u 21. i 44. minutu doneo Srbiji veliku prednost.

Slična slika i u nastavku meča, već u 56. minutu Senić je postigao treći gol, a konačnih 4-0 postavio je napadač Crvene zvezdse Luka Jović u 62. minutu meča. Do kraja su naši reprezentativci rutinski priveli posao kraju.

Naš tim u poslednjem, trećem kolu kvalifikacione Grupe 12 igra protiv Češke, ali već sada je izvesno da su se ''Orlići'' plasirali u narednu rundu kvalifikacija.

Srbija U19: Nikolić, Mijailović (Gudelj od 70.), Stanković, Zlatković, Šarenac, Senić, Glavčić (Lutovac od 61.), Zličin (Duronjić od 70.), Jovanović, Šaponjić, Jović. Selektor Branislav Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
goranref
Sunday, 11.10.2015
21:13

Mislim da imamo dobar potencijal i u Banetu NIkolicu kao treneru.

avatar
Nikola Nikola
Saturday, 10.10.2015
14:02

Jovića i Šaponjića u U21, oni su prerasli ovo, a i dugo su igrali sa momcima 95/96