"Oranje" u Pazaru, Partizanu samo bod!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 30.11.2014.
14:59
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da pobede na jednom od najtežih gostovanja u zemlji, pošto su u Novom Pazaru odigrali 1:1 sa ekipom koja će se boriti za Evropu ove sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon gostovanja Totenhemu na prelepom terenu "Vajt Hart Lejna" Partizan je gostovao u Novom Pazaru. Znalo se da će obe ekipe imati veoma tešku utakmicu pošto je teren bio u lošem stanju, a ono se pogoršavalo kako se utakmica bližila kraju.

Atmosfera na stadionu je bila fenomenalna, navijači su pripremili koreografiju na početku utakmice, tako da je to malo popravilo ambijent u Pazaru.

Videlo se da je najbolji način da se ugrozi gol protivnika preko prekida, što su i učinili fudbaleri Partizana.

Andrija Živković je izveo korner sa desne strane, bio je to odličan centaršut ka Saši Markoviću koji prebacuje loptu do Danka Lazovića, a Kragujevčanin pogađa iz blizine za 0:1!

Imali su Pazarci nekoliko prilika preko brazilskog internacionalca Matosa, koji danas nije imao sreće da pogodi mrežu Lukača.

Senku na dobru atmosferu navijači Pazara su bacili zbog ubačene petarde koja je pala direktno na Marka Nikolića, a na njegovom džemperu je i eksplodirala, zbog čega je usledio prekid od nekoliko minuta uz upozorenje navijačima sa zapadne tribine.

Škuletić je pokušavao da ugrozi gol Zečevića na drugoj strani, ali su golman Pazara kao i odbrambeni igrači ove ekipe izlazili kao pobednici.

Drugo poluvreme počelo je velikom prilikom Andrije Živkovića kome je Danko Lazović pripremio odličnu priliku, ali je u situaciji 1 na 1 sa golmanom Zečevićem Nišlija šutirao pravo u golmana.

Ušlo se u mirniji period meča, uz par pretnji od strane Matosa sa jedne i Škuletića sa druge, ali su odbrane odradile svoj deo posla. Partizanu je i poništen gol jer se Volkov našao u ofsajd poziciji, nakon čega je Marko Nikolić isključen od strane Vlada Glođovića.

Igrao se 78. minut kada smo videli gol u mreži golmana Partizana. Kecap je odlično centrirao, lopta je pala u blizini peterca između Branka Ilića i Matosa, reklo bi se da je Ilić poslednji igrao loptom i poslao loptu u gol - 1:1!

Navijači su "gurali" svoje ljubimce, Pazarci su bili opasniji rival do kraja meča, a dobru priliku je propustio Mijić koji je šutirao pored gola deset minuta pred kraj.

Miloš Tintor je do kraja meča dobio crveni karton, neposredno pred istek 90. minuta, pa je Pazar morao da se brani do samog kraja, u čemu su i uspeli, ostalo je 1:1.

Golove sa ovog meča možete videti OVDE, a celokupni tok meča pročitajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdabre
Sunday, 30.11.2014
16:00

Imali su srece i za taj bod

avatar
Superman
Sunday, 30.11.2014
16:15

Uvek ima bar jedan sa ovakvim komentarom.

avatar
kostajnicacz
Sunday, 30.11.2014
18:24

ja isto mislim da su igraci partizana imali puno srece ne zbog rezultata 1-1 vec po ovakvom terenu sreca je da svi nisu izneseni na nosilama povredjeni

avatar
Sunday, 30.11.2014
16:20

Jesu, bitno je da vi niste imali srece ni za taj jedan u derbiju :D