Optimizam u Kruševcu pred dolazak Partizana! Može li Napredak do novog uspeha?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.07.2016.
13:10
Izvor: Sportske.net

Povratnik u Superligu odlično je startovao u novoj sezoni, osvojio bod u odličnoj predstavi protiv Crvene zvezde na Marakani, pa u sjajnom raspoloženju dočekuje i duel sa Partizanom.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Derbi drugog kola Superlige biće odigran u nedelju od 19 časova na stadionu ''Mladost'' u Kruševcu, a u najavi tog susreta u redovima Napretka provejava optimizam, iako ulogu favorita prepuštaju gostima, uzdrmanim preranom eliminacijom sa evropske scene.

"U nedelju ćemo videti koliko smo spremni za utakmicu", našalio se trener Napretka Dragan Ivanović na konferenciji za novinare, a onda nastavio:

"Zadovoljan sam rezultatom prvog kola i sa velikim raspoloženjem i optimizmom očekujemo utakmicu sa Partizanom. Igrači su vidno raspoloženi, bez tenzije i pritiska, znamo da je Partizan favorit i da su optimisti pred našu utakmicu.

Znamo i da im je ovo utakmica biti ili ne biti da bi povratili svoj optimizam jer su ispali iz kvalifikacija za Ligu Evrope"
, zaključuje Ivanović.

Novinarima se obratio i fudbaler Napretka Nenad Šljivić koji smatra da bi bila šteta da Napredak sada stane posle odličnog početka sezone.

''Ovaj kolektiv ima sportskog duha da u nedelju pruži jednu dobru predstavu i drago mi je što smo u društvu najboljih, i što sam se i ja vratio kući. Partizan jeste favorit ali i mi u našim redovima imamo adute koji mogu da iskoriste svaku slabost protivnika.

Obećavam da ćemo izaći na teren da se borimo, a sve je u Božjim rukama i našim nogama i glavama. Nadamo se dobrom rezultatu",
poručio je Šljivić.

Kada je u pitanju kadrovska situacija u ekipi, trener Ivanović jedino neće moći da računa na povređenog Miladinovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 30.07.2016
14:30

Само храбро, без респекта, поготово страха, јер нема разлога...

avatar
Nikola (*Czv*)
Saturday, 30.07.2016
14:29

Može napredak sigurno,igraju protiv neke prosečne ekipe,slabije nego što je bila..Zamislite,slabiji su nego prošle godine,a znamo šta je bilo +32 !!

avatar
GNP
Sunday, 31.07.2016
02:37

Sine ti si provereno imao nesrecno detinjstvo!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 30.07.2016
14:22

Држ' те се Чарапани.