Optimizam u Humskoj: ''Partizan ide dobrim putem, doveli smo dobra pojačanja''

Autor: Beta Beta
sreda 11.07.2018.
12:45
Izvor: Beta

Crno-beli samouvereni pred evropsku premijeru.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je danas da njegova ekipa ne beži od uloge favorita u predstojećem dvomeču protiv Rudara iz Pljevalja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Mi ne bežimo od uloge favorita, svesni smo da se očekuje od nas da prođemo... Mi ćemo dati svoj maksimum da to i učinimo", rekao je Tošić.

Fudbaleri Partizana danas putuju u Crnu Goru gde ih u četvrtak u Nikšiću očekuje prvi meč protiv Rudara.

"Imali smo dobre pripreme, dobro smo se pripremili, imali smo nekoliko kontrolnih utakmica... Mislim da će i ove dve utakmice protiv Rudara poslužiti prvenstveno da se još bolje uigramo i upoznamo, obzirom da imamo nekoliko novih igrača", rekao je Tošić.

"Mislim da Partizan ide dobrim putem, da smo doveli dobra pojačanja i očekujem da budemo uspešni minimum kao i prošle sezone", dodao je on.

Utakmica u Nikšiću igra se sutra od 20.15. Revanš je nedelju dana kasnije u Beogradu.

"Približilo se baš, čekamo tu utakmicu, za nas je to trenutno najbitnija utakmica. Sve misli su usmerene ka njoj. Ne bih potcenjivao nikoga, čeka nas utakmica u kojoj moramo da damo maksimum da bismo ostvarili pozitivan rezultat i da bismo mogli lakše da igramo u Beogradu", rekao je igrač crno-belih Danilo Pantić.

On je svestan da je pred Partizanom teži put do grupne faze Lige Evropa nego prošle sezone.

"Četiri kola su pred nama, biće teže nego prošle godine, ali ja iskreno verujem u ove momke i ovu ekipu i mislim da zaslužujemo, da imamo kvalitet... Ne treba da osećamo pritisak. Ako zaslužimo da se nađemo tamo, naći ćemo se", rekao je Pantić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Wednesday, 11.07.2018
15:12

Realno, nazalost, trece mestu u ligi max.

avatar
rale_vojvoda
Wednesday, 11.07.2018
14:33

Realno Zvezda lagano brani titulu ove sezone.

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 11.07.2018
13:37

A gde su vam ta dobra pojacanja ?

avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 11.07.2018
13:18

Jedini nacin da mi budemo uspesniji, jeste da ekipa igra kao ekipa i ostavlja zadnji atom snage na tereno. Nesto sto ne verujem da cemo videti ove sezone.

avatar
ercov
Wednesday, 11.07.2018
14:17

Dok ih vodi Djukic nikada ova ekipa nece biti ratnicka niti uspesna, samo je celavi Marko mogao od prosecnih da ih napravi ratnickim i uspesnim timom.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Wednesday, 11.07.2018
17:26

Vulićević, Milenković, Ostojić, Everton, Janković, Leonardo, Đurđević i Tavamba su daleko daleko iznad prosečnih igrača kada su u pitanju domaća takmičenja, a Nikolić ih je vodio upravo samo u domaćim takmičenjima, a oni su 80% tima u polju, pored njih bili su još N.G.Miletić i Jevtović.