Optimistička poruka Vujadina Savića, evo šta navijači mogu da očekuju protiv Liverpula!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.10.2018.
15:20
Izvor: Beta

Kapiten se vratio u takmičarski ritam, povreda je prošlost i sada je silno motivisan da sa crveno-belima ponovo izađe na evropsku scenu.

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je danas da je izuzetno srećan što se oporavio od povrede i što se vratio u takmičarski ritam.

"Jako mi je drago što sam se vratio u takmičarski ritam. Od utakmice u Parizu nisam igrao i ta odvojenost od terena je nešto najgore za svakog fudbalera.

Bilo mi je teško da gledam saigrače kako treniraju i igraju, a da ne mogu da im pomognem. Sve vreme sam bio na terapijama ili odvojeno trčao. Presrećan sam što sam igrao u Šapcu, što smo trijumfovali i nastavili pobednički niz", rekao je Savić.

Kako kaže, povreda je prošlost i potpuno spremno dočekuje veliki broj utakmica u narednom periodu.

"Malo sam se pribojavao pre utakmice sa Mačvom da li ću imati snage za svih 90 minuta, ali sam se odlično osećao na terenu i mislim da sam dobro odigrao. Spreman sam i za utakmicu u sredu, za vikend i, naravno, za Ligu šampiona", dodao je on.

Izabranici Vladana Milojevića odvojili su se na prvom mestu na tabeli sa devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu.

"Kod nas opuštanje nije moguće, to nam trener Vladan Milojević nikada ne dozvoljava. Ni mi nismo takvi, dok ne završimo posao do kraja potpuno smo fokusirani.

Ima još mnogo da se igra do kraja šampionata, bodovi se dele i dug je put do titule. Svi se sećamo prošle sezone kada smo i matematički obezbedili titulu da nam šef nije dozvolio da se opustimo, nastavili smo sa maksimalno ozbiljnim radom i verujem da je to jedini pravi pristup", dodao je on.

Već naredne nedelje crveno-bele očekuje novi susret u Ligi šampiona i duel sa Liverpulom, 6. novembra, na stadionu "Rajko Mitić".

"Navijači mogu da očekuju sve ono na šta su navikli kada igramo evropske utakmice na domaćem terenu, da ćemo se boriti kao nikada do sada. Prethodne utakmice u Ligi šampiona su nam bile velika škola i sigurno nam porazi nisu lako pali", kazao je kapiten Zvezde.

Štoper Zvezde dodao je da ekipi mnogo znači podrška navijača i pored ubedljivih poraza u Ligi šampiona.

"Mi smo posle utakmice u Liverpulu, i pored poraza, dobili povratnu reakciju od naših navijača da su oni zadovoljni što smo se borili i što smo pokušavali da budemo ravnopravni protivnik na terenu.

To nama neopisivo mnogo znači i drago nam je što u svakom trenutku imamo njihovu iskrenu i bezuslovnu podršku, iako naravno posle poraza ne možemo da budemo zadovoljni. Iz utakmice u utakmicu pokušavamo da vratimo našim navijačima sve što rade za nas", rekao je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke