Oprobani recept - Zvezda kupuje i ostavlja igrača na pozajmici?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.12.2018.
13:50
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije povukao je ovakav potez u slučaju Erika Jirke. Hoćemo li ove zime koristiti provereni recept?

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Letošnji dvomeč Crvene zvezde i Spartaka iz Trnave doneo je šampionu Srbije plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i pojačanje kojem se niko nije nadao.

Stručni štab na čelu sa Vladanom Milojevićem uverio se u potencijal i kvalitet Erika Jirke, pa je odmah nakon dvomeča sa Spartakom dogovoren transfer.

Slovak je zatim ostavljen na šestomesečnoj pozajmici u klubu iz Trnave, a izgleda u Zvezdi i ove zime žele da primene isti recept na drugoj strani.

Pisali smo u utorak da "večiti" imaju zajedničku metu iz domaćeg prvenstva. U pitanju je golman Radnika iz Surdulice Nikola Vasiljević (22) koji je nedavno dobio poziv u "A" selekciju reprezentacije Srbije.

Nikola Vasiljevic
Foto: FK Radnik

Crvena zvezda u Vasiljeviću vidi naslednika Milana Borjana, s tim što na "Marakani" ne planiraju da se odreknu reprezentativca Kanade ove zime.

Zbog toga se razmatra opcija kupovine Nikole Vasiljevića, ali sa uslovom da mladi čuvar mreže ostane u Radniku do kraja sezone.

Pretpostavlja se da u Surdulici ne bi imali ništa protiv takvog predloga. Procena je da bi Radnik za ovaj transfer mogao da dobije 200.000 evra, ali nešto će se u celoj priči pitati i Partizan.

Vladimir Stojković je nedodirljiv na golu crno-belih, ali nije izvesno da će do kraja ugovora ostati u Humskoj. Zbog toga i Partizan razmišlja o angažovanju novog čuvara mreže, a Nikola Vasiljević deluje kao najbolja opcija iz domaćeg prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 26.12.2018
19:19

iz prve ruke partizan ga nece niti nam treba! ovo je samo nabijanje cene! neka ide u rajkovu rupu!

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 26.12.2018
16:09

Nemojte da se lazemo da partizan nema para za ovog igraca, 200k nije nikakva suma. Ali Zvezda ima nesto sto partizan nema. Iz aviona se vidi da ce Zvezdina dominacija da traje narednih godina a svaki igrac zeli da igra u takvoj sredini.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 26.12.2018
19:11

Kako misliš da 39 igrača pod ugovorom igra?Ovo je klasičan primer da kupuju kao i do sada sve što bi Partizan .Samo nek komšiji crkne krava ali doći će i taj pad jednog dana a UEFA će biti nemilosrdna.Krenulo je.

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 26.12.2018
15:10

Partizan i Zvezda nemogu se porediti ni blizu u ovom trenutku.Partizan je osakaćen, kao što je to bio slučaj sa Zvezdom,kada je Partizan vodio glavnu reč pre par godina.Sada je Zvezda jaka i ima novca.Ona će biti prava Zvezda , samo nastavite tako.Srećno.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.12.2018
14:55

Ne verujem da ce se u ovoj prici za nesto pitati partizan jer ako njega Zvezda stvarno zeli onda on sigurno dolazi u Zvezdu.