OPREZ - ''Grobari'' na ozbiljnom ispitu, UEFA ''vreba'' incidente!

Autor: Darko Mitrović
subota 08.07.2017.
23:22
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana će na početku nove sezone imati veliku odgovornost, pre svega da ne odmognu svom timu kao što je to bio slučaj 10 godina ranije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo još jednom i opet ćemo to činiti, jer svi navijači Partizana moraju ovo da imaju u vidu, 2007. godine crno-beli su diskvalifikovani iz Evrope posle dva ubedljiva trijumfa nad Zrinjskim (6:1 i 5:0), zbog navijačkih incidenata u Mostaru.

Od tada su srpski fudbalski navijači u više navrata bili na tapetu ''disciplinaca'' UEFA, pa smo sada u situaciji da se vreba i najmanji incident da se izreknu oštre kazne.

A najnovija informacija je da je Evropska kuća fudbala proglasila meč u Podgorici ''utakmicom visokog rizika''.

Mediji prenose da je Budućnost o tome i zvanično obaveštena iz Niona, što je još jedan znak upozorenja da će ponašanje navijača biti pod posebnim nadzorom i da se neće praštati neodgovorni postpuci na tribinama.

Osim pravog sportskog ponašanja, navijači Partizana bi podršku svom klubu trebalo da pokažu i velikom posetom u prvom meču u utorak, kao i kupovinom sezonskih ulaznica koje su crno-beli pustili u prodaju.

Sve ostalo je na Miroslavu Đukiću i njegovim igračima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Sunday, 09.07.2017
11:32

plasim se provokacija od strane milogoraca

avatar
Sunday, 09.07.2017
10:39

Često puta se nađe pojedinac koji neki svoj lični hir stavi ispred truda koji ceo klub ulaže više od godinu i po dana da napravi tim kadar za ulazak u LŠ. Možda Partizan u tome nije u potpunosti uspeo ali sa 600-700k € koliko godišnje ima pred početak sezone napraviti i sačuvati tim za grupnu fazu LŠ/LE nije lako. UEFA nas zbog greške iz prošlosti gleda drugim očima i ako hoćemo da skinemo taj pritisak sa kluba onda moramo da budemo maksimalno korektni. Uostalom samo tako i podrškom timu možemo i očekivati da će klub uspeti da završi još neka pojačanja, jači tim i još bolje rezultate.