Oprečne tvrdnje selektrora - Grujić (ni)je odbio poziv u reprezentaciju!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net

Mladen Krstajić je tvrdio jedno, Goran Đorović priča totalno drugu priču.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Kada je početkom marta saopštavao spisak za utakmice sa Nemačkom i Portugalom, selektor "A" reprezentacije Srbije Mladen Krstajić obrazložio je i zašto na spisku nema veziste Herte Marka Grujića.

"Grujić je bio na Svetskom prvenstvu. Da li je zaslužio ili ne, tada je bio igrač Liverpula. Grujića poštujem, momak je za 10, ali nije normalno da se odbija mlada reprezentacija. Dok god se neko ne bude odazivao mladoj reprezentaciji, ne može da bude u funkciji A selekcije. Ako imate mogućnost da igrate za mladu, a ne igrate, mislim da na taj način ne poštujete Srbiju", kazao je Krstajić tada.

Nedugo zatim stigao je odgovor iz Berlina. Marko Grujić nije želeo da ulazi u polemiku sa slektorom, ali je poručio da nikada nije odbio poziv selektora mlade reprezentacije i da je jednu akciju propustio zbog povrede i na molbu kluba sa kojom su se saglasili u Savezu.

Sada smo dobili još jednu izjavu u kojoj se opovrgava ono što je rekao Mladen Krstajić. Selektor "Orlića" Goran Đorović izjavio je u intervjuu "Mozzartsportu" da nikada nije imao problem sa Markom Grujićem i da na njega računa.

"Grujić je s nama bio 2017, a posle Rusije ga nije bilo. Razgovarao sam sa Markom i na njega računam isto kao na sve ostale igrače. Ono tačno zna da ja kažem ono što mislim. I niko neće saznati šta smo nas dvojica razgovarali, jer to treba da ostane između nas. Nisam imao nikakav problem s njim, uvek je bio na mom spisku kada nije bio sa A timom", rekao je Đorović.

On je dodao da ne zna šta se dešavalo na Mundijalu u Rusiji, ali da bez obzira na sve računa na Grujića za predstojeće akcije mlade reprezentacije.

"Poslednji put je klub tražio da ga oslobodimo obaveza, da bi se tamo bolje adaptirao, imao je i problem s povredom... Nikad neću reći ono što nije istina. Marko od 2017. nije bio sa nama. Šta se dešavalo u Rusiji na Mundijalu, ja to ne znam. Možda je bilo problema u komunikaciji, ali to je prošlost. Računam na njega", zaključio je selektor "Orlića".

Na ovaj način Đorović je praktično demantovao selektora "A" reprezentacije Mladena Krstajića i ujedno stavio Marku Grujiću do znanja da se na njega računa.

Bivši fudbaler Crvene zvezde tekuću sezonu provodi na pozajmici u Herti. Grujić je u bundesligašu stekao poverenje stručnog štaba i postao važna karika u prvom timu za koji je odigrao 19 utakmica i postigao četiri gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 09.04.2019
16:03

Zna se iz kog kluba dolaze lažovi...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 09.04.2019
15:19

Krstajic kao i uvek samo laze ili prica ono sto mu drugi kazu.

avatar
rademan
Tuesday, 09.04.2019
12:59

Raspad sistema u reprezentaciji.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 09.04.2019
10:17
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 09.04.2019
09:51

Ne izgleda bas kao da je opovrgao, prije da je potvrdio da je bilo nekih problema. E sad, to sto mu je on u medjuvremenu oprostio, to je druga stvar.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 09.04.2019
14:43

Bas tako, istina je negde izmedju.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 09.04.2019
17:34

Pa opovrgnuo je lazi Krstajica da je odbio mladu... Taj covek kako je krenuo igrace nam samo igraci iz domace lige...