Oporavio se od povrede zbog koje je propustio Mundijal, zašto nije na Krstajićevom spisku?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.08.2018.
17:20
Izvor: Sportske.net

Verujemo da selektor ima dobar razlog za to.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Mladen Krstajić je objavio spisak igrača na koje računa u mečevima Lige nacija protiv Litvanije i Rumunije, a taj spisak ste mogli da vidite OVDE.

Okupljanje je 3. septembra u ponedeljak, tek tada će Mladen Krstajić odgovarati na veliki broj pitanja koja su već spremna.

Uglavnom, tiču se Luke Milivojevića i njegovog odnosa prema reprezentaciji i sadašnjem selektoru i stručnom štabu, najnovijih izjava u medijima i činjenici da nije pozvan u reprezentaciju iako je možda i najbolji igrač Kristal Palasa.

Nije jedini koji je igrao na Mundijalu i nije pozvan, nema ni Branislava Ivanovića, Duška Tošića, golmana Vladimira Stojkovića, svi oni su već u godinama i donekle je očekivano da polako prepuštaju mlađima mesto u reprezentaciji.

Ipak, nema ni Matije Nastasića.

Valjevac se nije našao na spisku putnika u Rusiju zbog povrede koju je vukao čitav drugi deo sezone u Bundesligi, ali se u međuvremenu u potpunosti oporavio i već je nastupao za Šalke u ovoj sezoni u okviru DFB pokala gde je odigrao čitav meč.

Nadamo se samo da nisu nove nesuglasice i jedva čekamo obraćanje Mladena Krstajića...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nekoizfrancuske
Thursday, 23.08.2018
07:09

Normalno, za prangijanje napred ne treba Milivojevic. Nisam razumeo po kom pozitivnom kriterijumu je sacuvan selektor koji nije uopste postavio neku taktiku igranja osim dugih lopta na Mitrovica koji je primoren da igra jer je na svakoj utakmici u drugom poluvremenu bio bez snage. Nit ima taktiku nit vrsi zamene kad nesto ne valja, osim od 80tog min kad pocne da menja znaci prosto, trebo je da ostane pomocni. Uglavnom, sve dok bude bio selektor ne gledam reprezentaciju.

avatar
xman
Wednesday, 22.08.2018
19:28

I ovo oko Luke su ciste gluposti, covjek mora da igra, pogotovo kad nema Matica, za mastasica da ne govorim, ionako nemamo krstenog stopera..i sta je sa Gacinovicem??

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Wednesday, 22.08.2018
21:03

Pozvan je Gacinovic.