Opet svi pričaju o sudijama, evo ko u sredu sudi Zvezdi i Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.08.2020.
10:40
Izvor: Sportske.net

FSS objavio imena sudija i za drugo kolo.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Prvenstvo Srbije odmah ulazi u žestok ritam, još se nije slegla prašina posle dešavanja u prvom kolu, a već u sredu se igra drugo.

Zvezda će opet biti domaćin, Partizan opet gostuje, a s obzirom da smo posle prvog kola već videli prvu žestoku polemiku između večitih, delegiranje sudija za drugo kolo postalo je još intertesantnije.

FSS je na svom sajtu već objavio ko će biti arbitri.

Partizan će opet igrati dva sata pre Crvene zvezde, u popodnevnom terminu, ali crno-beli i Pazarci bi ovoga puta trebalo da imaju i sreće sa vremenskim prilikama, jer se najavljuje osveženje od utorka uveče.

Dakle, utakmica Novi Pazar - Partizan igra se u sredu od 17 časova, a glavni sudija biće Novak Simović, koji je na startu sezone delio pravdu u meču TSC - Vojvodina (2:2). Pomagaće mu Nikola Đorović i Miloš Simović.

Crvena zvezda će istog dana, ali od 19 časova dočekati Radnički iz Niša. Glavni sudija na ''Rajku Mitiću'' biće Lazar Lukić, a pomoćnici će mu biti Dragan Bogićević i Bojan Banović. Lukić je u prvom kolu bio glavni sudija na utakmici Spartak - Zlatibor (3:0)

Ko će deliti pravdu na ostalim mečevima, možete pogledati OVDE, ali među glavnim sudijama nećete naći imena Bojana Nikolića i Danila Grujića, koji su u prvom kolu sudiji na utakmicama Crvene zvezde i Partizana. Doduše, Nikolić će biti četvrti sudija u Ivanjici, gde će se sastati Javor i Napredak, a Grujić će ovo kolo preskočiti. Podsetimo i da je Crvena zvezda u svom saopštenju tražila da se Grujić kazni zbog penala koji je dosudio Partizanu u Kruševcu...
-
kosarka baner


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Monday, 03.08.2020
16:15

Evo ih botovi ko po komandi komentarisu po principu: laz izgovorena sto puta postaje istina... Najjaci su sto kukaju dok kradu 🤣 svi smo videli u Krusevcu FK Postenje na delu... i sto vise kradu, to sve vise lazu da bi optuzili druge i sakrili svoje lopovluke... Podsetimo se priprema i pritisaka na sudije i protivnike. Pa potenciranju na nekom Zvezdinom dugu, a pritom sakrivajuci svoj koji je isti, ako ne i veci.. Onda nebuloza kako u ligi ima 17 Zvezdinih filijala koje se Zvezdi sklanjaju, a protiv njih igrajubsa 700%... a nisu svesni da takvim izjavama vredjaju i omalovazavaju sve te klubove, njihove fudbalere i navijace. Ima ona dobra: Kako se postaje sampion? Izadjes na teren i pobedis...
Nek su svi klubovi Zvezdine filijale, ako mislite da zasluzujete da budete sampioni, izadjite na teren i pobedite... a ne zakulisnom radnjama, pritiscima, medijskim lincem, i na kraju ocitim kradjama...

avatar
Südkurve München
Monday, 03.08.2020
15:49

Znaci bice nepostenog sudjenja na utakmici Pazar - Partizan

avatar
nenadnenad1234
Monday, 03.08.2020
20:45

Pa da Kokeza nije bio na rodjendan kod Zvezdana Terzica
Da sin Zvezdana Terzica nije u FSS
Da u sudijskoj komisiji ne sedi covek koji je javno priznao da dok je sudio nije imao srca ni ofsajd da sudi Zvezdi
....

Pa i da poveruje covek.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 03.08.2020
14:50

Samo napred i samo nastavite sa tom praksom, kraj vam je blizu...

avatar
nenadnenad1234
Monday, 03.08.2020
11:46

Dobro u prvom kolu je ispalo mnogo providno sto je Partizan bio jedini tim u popodnevnom terminu. Sada da bi izbegli još jednu bruku stavili su još jedan par u naš termin.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 03.08.2020
11:04

Partizan je pokrenuo inicijativu za VAR i strane sudije, ali je prvo nadglasan od zvezde i njenih filijala protiv, a onda je zvezda u FSS napravila komisiju, ali je u njoj ubacila sina Zvezdana Terzića Kostadina da bi se predstavilo kako je i zvezda za VAR. S obzirom da je Partizan jedini za VAR i strane sudije, a svi ostali protiv niko nema moralno pravo da prigovara Partizanu pa makar i sve odluke sudija bile u njegovu korist, a ne uglavnom protiv Partizana kako je to do sada bilo, isto tako svi ostali osim Partizana nemaju moralno pravo da se žale na sudije jer su oni izabrali njih umesto VAR-a i stranih sudija. Hoćemo VAR i strane sudije, a ne zvezdine navijače.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 03.08.2020
11:37

zvezda je u komisiji FSS ubacila sina Zvezdana Terzica Kostadina da bi se predstavilo kako je i zvezda za VAR, ali eto sin Zvezdana Terzica Kostadin koci i ne da VAR. Nemojte da mi redukujete komentare i brisete deo koji objasnjava nelogicnost u koju veruju pre svega navijaci zvezde, ali i pojedini navijaci Partizana da je sin Kostadin protiv oca Zvezdana koji ga je zapravo uveo u FSS i postavio u komisiju za VAR.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 03.08.2020
21:14

Ja znam da tebi previse nedostaje Bogoljub Stepanovic i crno bela sudijska organizacija,gde su vam svirali penale za napucanu lopte u ledja i kad ste je hvatali u ruke i dosudjivali sami sebi penale,znam da ozbiljno patis za tim i da si nostalgican ali ta vremena su prosla.Ti nisi posten covek samim tim,slusati postenje od tebe je urnebesno a sutra kad uvedu Var ti ces prvi da se zalis,i prostog razloga sto tebi Zvezda stvara mrznju i.pun si nje i ne znas pravilno da rasudjujes,ali ja te razumem,ne brini nista.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 03.08.2020
21:10

Ja sam jedan od onih koji veruje da ti i nisi bas dobro kad ispredas ovakve ludorije,sin protiv oca i ostale gluposti da ne ulazim i suvise je naporno ako znamo ko si ti i sta si.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 03.08.2020
14:51

Koji retard veruje u to Hahaha

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 03.08.2020
11:44

'Bla bla bla,samo brbljas i nista ne slusas' ,ma jeste,cuo sam da menjate ime u Partizan Var,nego da je bilo Vara kiksnuli bi ste prvo kolo,ali kako rece ti ,vi ste moralni pobednici i mozete da kradete,mi sve to znamo,da vi kradete,ali kad nam potvri neko kao ti,'najveci od najvecih' onda je sve jasnije.