Opcija manje za Milojevića, kojih Zvezdinih 11 će napasti Partizan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.04.2019.
19:03
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda će imati višestruki motiv da dobije 160. večiti derbi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pre svega, jer crveno-beli žele što pre da i teoretski obezbede novu šampionsku titulu, zatim jer žele da se iskupe pred svojim navijačima za neočekivani poraz u prošlom kolu od Čukaričkog, ali i jer ove sezone u dva meča nisu nijednom uspeli da savladaju ''večitog rivala''.

Kako sada stvari stoje, šef struke Crvene zvezde Vladan Milojević neće moći da računa na nedovoljno oporavljenog napadača Ričmonda Boaćija, ali i bez njega on ima dovoljno kvalitetnih opcija u napadu.

Za očekivati je da će Zvezdin napad u četvrtak predvoditi Milan Pavkov, a da će mladi Dejan Joveljić čekati šansu sa klupe za rezerve.

Ostatak tima takođe ne bi trebalo da predstavlja nekakvo iznenađenje, pa očekujemo ovakvu postavu Crvene zvezde u 160. večitom derbiju:

Borjan - Stojković, Savić, Milunović, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Pavkov.

U prethodnom duelu Zvezde i Partizana, odigranom 2. marta na ''Rajku Mitiću'', kada je rezultat bio 1:1, Milojević nije mogao da računa na Rodića, koji se posle oporavka od povrede vratio na mesto levog beka. Tada je njegovo mesto zauzeo Milan Gajić, a starter je bio i Veljko Simić, dok je Mirko Ivanić bio među rezervistima.

Ipak, Ivanić se u poslednje vreme ustalio u startnoj postavi, pa deluje da su male šanse da se i ovoga puta ponovi opcija sa Simićem kao starterom. Ali, možda bi Aleksa Vukanović mogao da bude potencijalno Milojevićevo iznenađenje među startnih 11, imajući u vidu da je bio Zvezdina svetla tačka u porazu od Čukaričkog, kada je upisao i asistenciju, a potom iznudio i jedanaesterac.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke