Ono što smo najavili, danas potvrđeno - Lalat krenuo u napad na Zvezdin tron! Ali, Partizan mu je opet tema...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.10.2020.
14:24
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Nenad Lalatović i njegov tim postali su najveća opasnost po Crvenu zvezdu!

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

''Biti ispred Partizana, TSC-a, Čukaričkog, Spartaka i ostalih i prići Zvezdi na samo šest bodova nije mala stvar. Priča se kako Zvezda beži Partizanu devet bodova, a Vojvodinu opet niko ne spominje, što smeta svakom našem navijaču i Novosađaninu.

Fudbal ne igraju samo Crvena zvezda i Partizan. Jako sam ponosan na to što smo trenutno drugi i prvi koji prate Crvenu zvezdu. Nadam se da ćemo tako i nastaviti, a želja svih nas u klubu, kao i naših navijača, jeste da ostanemo na drugoj poziciji'', poručio je, između ostalog, trener Vojvodine Nenad Lalatović na današnjoj konferenciji za medije, pred sutrašnji meč 13. kola Linglong Superlige protiv ekipe OFK Bačke.

Ali, nije tačno da Vojvodinu niko ne spominje kao Zvezdinog konkurenta za titulu, juče smo na ovim stranicama tu trku i najavili, pogotovo što uskoro sledi duel dve prvoplasirane ekipe, u 15. kolu, kada će Vojvodina dočekati Zvezdu i imati priliku da joj se potpuno priibliži.

Protiv OFK Bačke Lalatović neće moći da računa na odličnog napadača Čovića, pod upitnikom je i mladi vezista Topić, a u ekipu se vraća Vukadinović.

Ali, Lalatović se onda ipak vratio na priču o - Partizanu i pobedama nad crno-belima u proteklom periodu.

''Tabela pokazuje da smo u ovom trenutku u boljoj formi od Partizana. To je veliki klub, sa sjajnim igračima i trenerom o kojem ne treba trošiti reči. Zaslužuju sve pohvale, ali činjenice kazuju da smo ih pobedili na poslednja tri meča i da smo trenutno tri boda ispred njih. U poslednje vreme, jesmo bolji od njih'', naglasio je Lalatović.

Potom se nadovezao i pričom o trci sa Zvezdom za prvo mesto.

''Ni kada smo pričali da želimo da osvojimo Kup, niko nas nije shvatao ozbiljno. U tome smo uspeli, pa zašto ne bismo osvojili i titulu? Ne mora da znači da će se svake godine smenjivati Crvena zvezda i Partizan kao na traci. Pojavio se neko treći, a to je Vojvodina.

Crvena zvezda nam beži šest bodova i dolazi nam ovde, a ja bih jako voleo da do tada ne napravimo nijedan kiks, pa da ovde odigramo jednu lepu derbi utakmicu i pokušamo da priđemo za još jedan korak bliže. Vojvodina je veliki klub i pripada joj da bude prvak Srbije, te se nadam da će se to u skorije vreme i desiti. Moj cilj je da sa mojom Vojvodinom i ove sezone osvojim trofej'', istakao je Lalatović i poentirao:

''Možda je iznenađenje da Partizan izgubi u Novom Pazaru, sa Asanom, Nathom, Sadikom i Sumom, jer to su igrači koji u Srbiji zarađuju veliki novac. Isto to važi i za remi Crvene zvezde protiv Javora. Kad Vojvodina izgubi na tako nekom gostovanju, to nije smak sveta, iako ja to tako doživljavam, jer smatram da moj tim može da pobedi svakog'', poručio je Lalatović.

Utakmica između Vojvodine i OFK Bačke igra se u petak od 18 časova u Novom Sadu, uz TV prenos na Areni Sport.

Ako Vojvodina sutra trijumfuje, Nenad Lalatović će postati trener sa najviše pobeda u istoriji ovog kluba. Do sada je upisao 61 pobedu na klupi novosadske ''Stare dame''.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Saturday, 31.10.2020
10:26

Ovoga mi krsta ovoga mi krsta sve cu reci Kokeza I svakoj namestenoj utakmici.Rekao kao trener Radnickog Lalat.Sta je sad u koji krst si se zakleo.

avatar
Shadows
Saturday, 31.10.2020
10:18

Najbolji trener u Superligi godinama.Kad ce reci nesto obecano o namestaju FSS il mu je neko obecao uvek drugo mesto gde god bio trener u Long ligi da cuti.Vazura u sud za Poziv koji se ne odbija a Lalatu nagrada za poziv iz FSS.Kad je tako dobar sto ne ode kao Miloje.Emirati I Kinezi pate za strucnjacima.On moze biti trener samo u namestenoj ligi o kojoj je I sam obecao I kune se u decu ljubi krst prodao je veru za veceru Kokezi..

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 29.10.2020
19:05

U pravu je Lalat.

avatar
Dorotej
Thursday, 29.10.2020
16:45

Valjda je normalno da sa takvim timom želiš da budeš prvak od početka prvenstva. Šta tu sada treba najavljivati trku!? U dogledno vreme će se pojaviti i Radnički iz Niša. To samo može da bude dobro za srpski fudbal. Nije titula dedovina od Zvezde ili Partizana (premda kako izgleda je "deda izbacio Partizan iz testamenta").

avatar
Man united
Thursday, 29.10.2020
15:35

Најбољи тренер у суперлиги убедљиво. Не би можда било лоше да узме титулу са Вошом. Да мало разбије монотонију. Без везе је само Звезда и Партизан да освајају.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 29.10.2020
15:29

Pobedi(te) jednom zvezdu za promenu (ako smes i ako to smeju tvoji igraci), do tada samo pucas iz prazne puske i vrtis prazne price koje su vec izlizane.

avatar
Kori Volden
Thursday, 29.10.2020
17:11

Je l' to sto Vojvodina ne moze da pobedi Zvezdu neki problem ?

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 29.10.2020
19:05

Zvezda se ne moze pobediti bez pomoci sudija, a to vi najbolje znate salime ljepi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 29.10.2020
18:40

Jeste ako moze, a ne sme.