Ono što nije rekao Đukić, jeste Kosanović! Da li će ove njegove reči nekima otvoriti oči?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.12.2017.
10:20
Izvor: Sportske.net

Za razliku od trenera Partizana koji je akcenat stavio samo na loš teren u Kruševcu, njegov kolega sa klupe Napretka je kritički govorio o još nekim stvarima o kojima se ćuti.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Milorad Kosanović ima čime da se ponosi tokom svoje trenerske karijere, a ove sezone je sa svojim timom pokazao mnogim drugim akterima u Superligi kako se treba suprotstaviti Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Kruševljani su tokom jeseni savladali i Partizan i Zvezdu na svom terenu, a na gostovaju u Humskoj su ih sekunde delile od još jednog trijumfa nad crno-belima.

Juče je Napredak u derbiju 21. kola Superlige savladao Partizan sa 2:1, trener Partizana Miroslav Đukić je za takav epilog okrivio veoma loš teren u Kruševcu, a na te njegove reči Kosanović je reagovao pokretanjem još nekih, još neprijatnijih tema, ali je istakao i ono pozitivno u celoj priči što su mnogi zanemarili.

''I ja bih se požalio na teren. Ali, ovaj teren nam je pružio priliku da vidimo i ružne stvari, ali i nekoliko prelepih stvari.

Ružno je bilo na samom početku utakmice, da par stotina nekih momaka maltrertiraju ceo stadion, ceo grad, celu zemlju i da im se to i dalje toleriše. Ne razumem zašto.

U nekadašnjoj zemlji koju danas mnogi napadaju, to bi davno bilo veoma lako rešeno. Bilo je mnogo ružno. Pa je još bilo ružno da na poluvremenu igrači jednog tima moraju da odu tamo da se poklone zato što gube. To nije blo ružno, to je bilo ponižavajuće.

A lepo je bilo videti dva tima da po ovako teškom terenu, ta deca odigraju izuzetno korektno. Mi nismo imali nijedan težak faul. To je bilo lepo. Imali smo 90 minuta visok ritam, bitku za svaku loptu.

Mi smo odigrali u okviru svojih mogućnosti, s obzirom na hendikepe, tu mislim na četvoricu bitnih igrača za ovaj tim, ali smo ipak odigrali jako dobro i sa malo više koncentracije mogli smo i ubedljivije da slavimo.

Moram biti zadovoljan, jeste Partizan imao inicijativu, ali smo mi bili mnogo konkretniji i opasniji. Ja se zahvaljujem i čestitam momcima na današnjem izdanju'',
poručio je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 11.12.2017
12:41

Deset puta sam pisao o toj šačici mladih nasilnika, od kojih je većina sa debelim dosijeima i nečijom zaštitom. Pa da su bahati mafijaški vlasnici - bilo bi previše ponižavati igrače tako. Da sam igrač, ne bih voleo da igram u takvom klubu, u takvoj atmosferi.

avatar
ariton
Monday, 11.12.2017
12:34
avatar
Stevan Mikša
Monday, 11.12.2017
12:11

Ne daje cesto izjave, makar mu se ne prenose cesto u medijima, ali kad god procitam sta je rekao, kazem u sebi: Svaka cast!

avatar
zdenkomen
Monday, 11.12.2017
11:48

Zato Kosanović nije dobro došao u Srbiji za bolji posao jer nema dlake na jeziku. Nema kraja ovom jadu i čemeru.

avatar
svojnasvome
Monday, 11.12.2017
11:47

Znas kosane ti kao veliki cigan treba ove lekcije da delis i bojama tebi blizim, jer je i kod njih do skoro bilo svega a vrlo dobro znamo kolku ulogu tu ima ultracop i navijacki i finansijski i organizaciono. Ne kazem da nisi u pravu, jesi al to je nesto mnogo sire od ovog. Bio si korektan u izjavi dok si vodio radnik nakon meca sa zvezdom kad si pokraden, a trebao si reagovati na izivljavanje terzica kad je u pitanju reakcija nakon meca napredak cz....

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Monday, 11.12.2017
12:00

Bla bla bla,ajde u rupu

avatar
napred Panktizan!
Monday, 11.12.2017
12:59

Sta je Vidicu? Prazni se rupa od kad ultra kop radi?

avatar
Don Kihot
Monday, 11.12.2017
12:37

Pa oni su i nas pobedili u cemu je tvoj problem? To što vi ne znate šta je domaće vaspitanje i što mislite da što više gluposti uradite bićete veći i bolji navijači i sve to maltretirajući normalan svet koji zbog toga više ni na tv-u ne gleda utakmice... E o tome Kosan priča, a zbog toga je i pašnjak prazan a i Marakana u zadnje vreme.

avatar
kizito
Monday, 11.12.2017
11:33

Kosan kao i uvek bez dlake na jeziku.Sasvim solidan stručnjak

avatar
DR DRE
Monday, 11.12.2017
11:22

Svaka mu dala...