Ono juče nije bilo sve, UEFA dodatno kaznila Zvezdu

Autor: Darko Mitrović
subota 21.09.2019.
12:57
Izvor: Sportske.net

Zvanična potvrda objavljena na sajtu UEFA.

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Preneli smo tokom jučerašnjeg dana, Crvena zvezda je, nezvanično, kažnjena od strane UEFA zbog nedoličnog ponašanjnjenih navijača  na utakmici u Helsinkiju kada se čulo "Ubij Šiptara" sa tribina.

Zbog toga, crveno-beli neće moći da imaju podršku svojih pristalica na narednom gostovanju protiv Totenhema u Londonu.

Ta informacija je juče objavljena u medijima, čeka se potvrda na sajtu UEFA, ali ni to nije sve.

Na zvaničnom sajtu UEFA objavljeno je da je srpski šampion kažnjen zbog pojedinih incidenata tokom meča plej-ofa kvalifikacija za LŠ, protiv Jang bojsa na ''Marakani''.

Zbog korišćenja pirotehnike, bacanja predmeta na teren, blokiranih stepenica na stadionu... Zvezda je ovoga puta kažnjena novčano, u iznosu od 72.000 evra.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 21.09.2019
13:54

UEFA kažnjava Partizan ekspresno u roku od 48h za izmišljeni rasizam, a zvezdu nakon mesec dana simboličnom kaznom za samo one prekršaje koji oni selektuju, one koji ne izaberu da kazne kao da se nisu desili: tuča u Parizu nakon utakmice, tuča u Bernu pre utakmice, tuča u Beogradu na severnoj tribini za vreme utakmice, incidenti u Minhenu pre utakmice, "Ajmo cigani" u tunelu Alijanc Arene. Zatim nema niti jedne kazne za Jang Bojs zbog bakljade i gađanje flašom novinarke zvezde, Kopenhagen zbog bakljade, Dinamo K zbog bakljade, topovskih udara i prebijanje kamermana TV Partizan, Malatiju zbog transparenta kojim se veliča zločinac. Ostanite dosledni i molim vas kaznite Partizan zato što su deca vikala "Sudija pe*e*u".

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 21.09.2019
13:26

A sad cemo da kazemo da nas UEFA mrzi i da nas ne zele u Evropi. Niko nama ne cini vece zlo od nas samih.

avatar
REVØLT
Saturday, 21.09.2019
13:03

Za ovo su zasluzili kaznu, za ono od juce uopste nisu cak i da nisu bili isprovocirani. Kad bi svako bio kaznjen za verbalni delikt, ne mogu ni da zamislim na sta bi to licilo...