Oni su realni, nepravedno visok rezultat

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.09.2019.
09:34
Izvor: Beta

Degenek i Marin nezadovoljni rezultatom, ali uglavnom zadovoljni igrom.

EPA/PHILIPP GUELLAND
EPA/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek ocenio je posle večerašnjeg poraza od Bajern Minhena da crveno-beli nisu zaslužili da izgube s 3:0, kao i da se vidi iskustvo posle drugog uzastopnog nastupa u Ligi šampiona.

"Nismo zaslužili da izgubimo sa 3:0. Oni su jako dobra ekipa, imali su mnogo više nego mi, ali mislim da je ona Marinova ušla za 1:1, ne bi se ovako završilo... Žao mi je što smo u finišu primili dva gola, mnogo lako smo ih primili i to daje mnogo drugačiju sliku nego što jeste", rekao je Degenek za televiziju Arena sport.

Zvezda je večeras u Minhenu izgubila od Bajerna sa 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

"Dobra je ovo škola. Igrali smo na kontru i u prvom i u drugom delu. Oni su dominirali loptom, očekivano, bolja su ekipa. Odigrali smo dobro defanzivno. Lepo smo stajali u bloku, branili se... Prvi gol smo primili na njihov kvalitet i naše neiskustvo... Mislim da smo igrali jako dobro. Svaka čast mojim saigračima", rekao je Degenek.

On je dodao da iskustvo igranja od prošle godine u Ligi šampiona omnogo znači ekipi.

Kapiten Zvezde Marko Marin kazao je da žali za propuštenom prilikom u 78. minutu kada je sa oko 18 metara šutirao malo pored gola.

"Mogla je da udje, bila je dobra akcija, lopta u dubinu, povratna... Šteta što nije ušla", rekao je Marin.

On je ocenio da je poraz mogao da bude blaži.

"Mnogo naivno smo primili drugi i treći gol, pogotovo kod tog drugog, kada ima 10 minuta do kraja i možeš da dodješ do gola... Moramo da budemo koncentrisani i da bolje ragujemo u tim situacijama. To boli, ali ok smo odigrali, Bajern je dominirao, ali defanzivno smo bili dobri. Imali smo tih par kontri koje smo mogli bolje da završimo", kazao je Marin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Jelena
Thursday, 19.09.2019
16:12

Ne znam koju sam ja utakmicu gledao kad svi izjavljuju o nekom nerealnom rezultatu i dobroj igri Zvezde...loptu iz sesnesterca nisu mogli da iznesu a da je ne izgube ako se slucajno desi da na sredini terena Zvezdin igrac dobije loptu to je odma odlicna sansa...imaju srece pa je samo 3:0...u svakom slucaju nije sramota izgubiti od ekipe kao sto je Bajern...samo budite realni i ne letite visoko :)

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 19.09.2019
14:40

Borba za 10, kvalitetniji su nema sta, ali koliko smo i imali srece toliko nam se i nije dalo. Sve u svemu zadovoljan sam! Zvezda sampion!

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 19.09.2019
10:39

Nemamo za cim da zalimo, primili smo glupe golove, ali to je cista kompenzacija za previse sansi koje smo im dopustili. Rezultat je sasvim realan. Ono sto je dobro je to da smo im svjesno, svojom hrabrom igrom u drugom poluvremenu, dozvolili toliko sansi. Da smo dugimo loptama trazili Pavkova bilo bi bolje, na postavljenu odbranu Bajern nije mogao nista. Htjeli smo da iz posljednje linije gradimo akcije, htjeli smo da damo gol, rizikovali smo, na kraju ocekivan ishod. Nakon izjave Milojevica jasno je da smo htjeli da igramo, jednom moramo poceti ako hocemo da porastemo u zaista veliki tim. Sljedeci put ce, mozda, biti bolje.

avatar
Ovono
Thursday, 19.09.2019
09:50

Neverovatno realno vidjenje utakmice 😂

avatar
Slobodan Dragojevic
Thursday, 19.09.2019
09:46

Izginuli na terenu,za svako poštovanje,No treba biti realan.ljudi su stvarali šansu za šansom.Dve prečke,stativa, dok je Zvezda pripretila samo jednom u prvom,Žardel iz daljine i Marin u drugom sa18.metara.Velika razlika u kvalitetu i pre svega u budžetu.

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 19.09.2019
09:41

Neverovatno je da igraci imaju pozitivan komentar o igri zvezde.Bajern je igrao viktoriju sa zvezdom i tacno je da je rezultat nerealan jer je po prikazanoj igri moralo biti najmanje pet golova u mrezi zvezde.Govore da je marinov sut usao,a ne vide koliko Bajernovih nije.Sa ovakvim stavom nece izvuci nikakve pouke za sledeci mec