Oni su baš uporni, ne odustaju od Zvezdinog fudbalera! Na vidiku već i njegova zamena!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.03.2018.
09:39
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Iako je aktuelna prvenstvena pauza, u Zvezdi ovih dana nije dosadno.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle potvrde sportskog direktora Mitra Mrkele da se već radi na postavljanju glavnih ciljeva za letni prelazni rok, već su počele da se pojavljuju i prve konkretnije informacije.

Juče je veliku pažnju izazvala vest da je Crvena zvezda napravila i prve poteze u pogledu angažovanja bivšeg veziste Vojvodine Dejana Melega, koji sada brani boje turskog Kajzerija, a već danas ima novih najava.

''Sportski žurnal'' danas otkriva da je turski Bašakšehir i dalje zainteresovan za najboljeg strelca Crvene zvezde Aleksandra Pešića, koji je ove sezone u Superligi postigao 19 golova.

Pomenuti klub je i tokom zime nameravao da angažuje Zvezdinog napadača, ali se potom odlučio za Rijada Bajića iz Udinezea, koji se za sada nije dobro pokazao u novom klubu.

Zbog toga u Bašakšehiru ne odustaju od Pešića, a pomenuti list navodi da bi sve moglo da se završi ''i pre nego što najtrofejniji srpski klub započne evropske kvalifikacije''.

Istovremeno, nadležni u Zvezdi već rade i na jačanju ofanzvne linije tima za letnji prelazni rok. Pomenuti Dejan Meleg je jedna od želja, a bez obzira da li će Pešić početkom leta otići u Tursku ili ne, crveno-beli će angažovati još jednog kvalitetnog napadača.

Naravno, navijači žele da znaju ko bi to mogao da bude, a ''Žurnal'' prenosi da bi to moao da bude jedan napadač iz Južne Amerike čije se ime za sada ne navodi.

Ujedno, to je i novi povod za naredne spekulacije na tu temu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 22.03.2018
16:19

Pešić je dobar igrač, bez obzira na pad forme. Dovesti mlađeg, jednako dobrog i tek onda prodati.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 22.03.2018
12:19

Razumijem da klub mora da prodaje da bi zivio, ali da bi zivio i prodavao mora prije svega da ima pristojnu ekipu. Vidjeli smo kako izgleda kad nema, niti imas koga prodati ni rezultata, ni prespektive, nista. Neke igrace moramo probati zadrzati posto-poto na kraju sezone, a tu prije svega mislim na odbranu. Konacno imamo stopera po mjeri, Savica, njega ne smijemo prodati jer znamo kakva nam je odbrana bila zadnjih godina i koliko nam je trebalo da nadjemo stopera i kakvi su balvani prodefilovali. Takodje ne bih prodavao Stojkovica i Rodica niposto, Krsitica i Jovicica ako bas ne mora, Pesica veoma cijenim, iako ga svi nesto kritikuju - kad se pogledaju brojke jasno je da je mnogo doprinio rezultatima, na kraju krajeva ne bi Krasnodar prosli bez njega. Ipak, napadaca ima na trzistu, lakse se uklope, a i bolje se prodaju, ali dobrog stopera moramo cuvati.

avatar
kizito
Thursday, 22.03.2018
11:45

Neka ide sto pre,ali sumnjam da će ga Turci kupiti, jedino ako ne pogledaju nijedan snimak iz ovog dela sezone.Decko je limitiran,moze da igra samo ove kaubojske lige poput nade i slične.Turska je za njega prejaka

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 22.03.2018
11:15

Msm Meleg,ma sto uopste citam i samo se nerviram,prodajes Kangu Boacija itd a dovodis Melega.Obecavam da vise necu da komentarisem nase STR Zvezda i Partizan,ja bre volim sport a ne samostalne trgovinske radnje.Pozdrav svima.

avatar
NemanjaViidiic No1
Thursday, 22.03.2018
14:04
avatar
Nenad Šmigić
Thursday, 22.03.2018
11:00

prodajte Pesica ako za boga znate i stavite Gobeljica na spica,verujte nikakve razlike tu nema !!!! Putuj,rodjace,daleko ti lepa kuca ...

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 22.03.2018
10:55

Odlicno, samo neka uzmu Pesica, i dovedemo dobrog stranca napadaca i Melega i bum bre

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 22.03.2018
10:51

Vratite Pavkova

avatar
Amar Zornic
Thursday, 22.03.2018
10:49

Ako postoji ponuda Pesica odmah treba prodati , a oni sto su pricali da je bolji od Boacija ...ma svaka im cast . Takodje su i Kangu prozivali da koci nasu igru a kakvu mi to sad igru imamo i ko to sada zna da zadrzi loptu ..? ma okk razumem i ja da je nekad najbitnije progovoriti ,ma sta god :))

avatar
Man united
Thursday, 22.03.2018
15:51

Ја сам био један од ретких који су бранили Кангу кад су разноразни 'стручњаци' почели да га пљују. Тако ћу сад да станем и иза Пешића јер по мени је опет потцењен од стране великог броја звездаша. Сад ако га продамо, тешко ћемо наћи адекватну замену. Једино ако Јовеља сазри у међувремену.