Oni BRILJIRAJU! Nove Partizanove pobede za puniju kasu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.02.2018.
09:18
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Pobede se ređaju ove sezone, jedna za drugom. Ovog puta na domaćem terenu.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas će imati novu proveru na pripremama na Kipru, rival će im od 14 časova biti letonska Liepaja, a u iščekivanju tog duela, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić pohvalio se novim pobedama pravnog tima crno-belih.

Podsetimo, Partizan je prošle godine, zahvaljujući svom pravnom timu, najpre uspeo da ukine jednogodišnju suspenziju kluba iz Humske sa evropske scene, da bi nedavno uspeo da izbegne drastičnu kaznu koja je ozbiljno pretila uoči utakmice sa Viktorijom.

A najnovije pobede ovog tima vezuju se za ''domaći teren''. Naime, Vuletić je novinarima na Kipru otkrio da je Partizanu pretio dodatni gubitak novca u ''slučaju Andrija Živković'', jer je niški Nacional potraživao pet posto od Živkovićevog transfera u Benfiku.

Ipak, Nišlijama ovaj pokušaj nije uspeo.

"Partizan je osporio zahtev Nacionala, jer Partizan ne samo da nije prihodovao od transfera Živkovića, već mora da plati i plaća penale Apolonu u ukupnom iznosu od 2,5 miliona evra, što je još jedan od kostura prethodne uprave.

Partizan taj iznos plaća u ratama koje su dogovorene sa ovim klubom.

Arbitražni sud FSS je presudio u korist Partizana. Može da se kaže da velika ljubav Živkovića prema Partizanu ovog puta nije mogla da bude naplaćena od strane njegovog bivšeg kluba. Uspeli smo da Partizanu sačuvamo tih 80.000 evra'',
izjavio je Vuletić, a prenosi ''Mondo''.

Ni to nije bilo sve. Crno-beli su dobili i sporove sa bivšim članovima Skupštine kluba, Dušanom Trbojevićem i Igorom Spasićem.

''Pravni tim briljira u poslednje vreme'', naglasio je Vuletić i dodao:

''Ovo je samo dodatno potvrdilo, ono što smo i sami znali, da je Skupština Partizana koja je održana 24. oktobra 2016. bila potpuno regularna, legalna i legitimna",
naglasio je Vuletić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš1976
Tuesday, 06.02.2018
10:59

Bruka i sramota da se hvali time što je pobedio na sudu jednog čika Trbu,koji je uradio za Partizan više nego svi ti u foteljama zajedno.Koliko je talenata pronašao i doveo u Partizan da bi onako sramno bio sklonjen

avatar
Tuesday, 06.02.2018
10:24

Da li možete makar retroaktivno da obrazložite i pokušate da opravdate zašto je Partizan letos SRAMOTNO kažnjen sa 2 utakmice igranja pred praznim JNA (pa se žalio, pa mu je i žalba odbijena)? Zbog čega? Pitanje se upućuje zato što: 1. c zvezda je oslobođena kazne za Borisov da igra na praznom stadionu protiv Rusa; 2. c. zvezda nije ni prijavljena, a kamoli kažnjena za sva dešavanja protiv Kelna (da ne opisujemo u detalje); 3. Dinamo Kijev nije ni prijavljen, a kamoli kažnjen za 10-15 minuta bukvalnog bombardovanja topovskim udarima u meču protiv Partizana; DAKLE EVROPO, DA LI SI TI NORMALNA? O ČEMU SE TU RADI? ZAŠTO SMO PROTIV VIDEOTONA I DINAMA IZ KIJEVA MORALI DA IGRAMO BEZ PUBLIKE ???