Onaj osećaj kad ti ''Delije'' skandiraju ime u ''večitom derbiju''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.04.2016.
14:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iskusni štoper Crvene zvezde dugo će pamtiti jučerašnji večiti derbi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zoran Rendulić je tokom ove sezone uglavnom bio u drugom planu, prednost su u odnosu na njega dobijali i kapiten Luković i Brazilac Edson, a u prvom delu sezone i Vukašin Jovanović.

S obzirom da Edson nije u formi ovog proleća, trener Božović je odlučio da Rendulića vrati u startnih jedanaest, a on je uzvratio odličnim partijama.

Kako je igrao juče protiv Partizana, najbolje svedoče skandiranja navijača prilikom njegovog izlaska sa teren, posle isključenja u samom finišu.

U izjavi za klupski sajt, Rendulić danas ističe da su mu to možda i najlepši trenuci u dugogodišnjoj karijeri.

''Kad sam prilazio tunelu posle crvenog kartona svašta mi se motalo po glavi. Debitant sam na derbiju, osećao sam da sam dobro odigrao utakmicu i bilo mi je mnogo žao što sam je tako završio.

Taj osećaj kada sam čuo da mi navijači skandiraju ne mogu da opišem rečima. Zahvaljujem im se na tome što su mi priredili. I pored svega što se dogodilo ovo mi je jedan od najlepših dana u fudbalskoj karijeri.

Tih dvadesetak sekundi skandiranja nikad neću zaboraviti. Drago mi je što sam na najvećoj utakmici i pred našim navijačima pokazao i njima i ljudima u klubu da mogu da računaju na mene. Nadam se sve boljim igrama''
, izjavio je Rendulić.

On je izrazio nadu i da će Zvezda već u sledećem kolu protiv Borca u Čačku overiti šampionsku titulu, ali Zvezda ima i još jedan cilj do kraja sezone - da ostane nepobediva.

''Očekujemo svi da se taj niz neće prekinuti zato što smo to sebi postavili kao cilj. Pošto nismo uspeli da oborimo rekord koji drži Benfika odmah smo postavili ispred sebe novi izazov. Ubeđen sam da imamo kvalitet i znanje da završimo sezonu bez poraza što bi bio veliki uspeh'', poručio je Rendulić, koji zbog isključenja u derbiju neće imati pravo nastupa protiv Čačana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 18.04.2016
14:14

Kralju skandirano ti je sa razlogom, odigrao si odlicno i bio na visini zadatka. Sto se crvenog kartona tice, desava se boze moj. Ali kao i kod Kahrimana, ne moze se samo na osnovu jedne greske oruziti vasa igra tokom cele utakmice. Samo napred i nadam se da te gledamo u prvoj postavi u narednim utakmicama kada odsluzis kaznu.

avatar
i.sarajevo
Sunday, 17.04.2016
18:09

utakmica je zavrsena,dostojanstvo kluba se postuje zvezda nece dva minuta slati u uefu po tumacenje pravila kao fss i jsd,,,radi ilic do kraja prvog trebao dobiti crveni jer napravio je dva prekrsaja za zuti a nije dobio,,,,drugo penal nad francuzem,,,trece rendulic dobija zuti a zasluzio cvetkovic tako rece gosp. sa arene sto je prenosio kasnije dobija karton iskljucenje drugi odnosno njegov prvi zuti opravdan ovako das covjeku fol zamijenis ga zuti i cekas crveni sramota zvezda neopravdano igrala s igracem manje,,,,ali zvezda je dostojanstven klub sigurno nezeli da se bruka putem prepisa uefe fss kao neki zato je vrijednost zvezde i kad je ostecena dostojanstveno i muski to prihvata

avatar
Делија_момак
Sunday, 17.04.2016
16:20

Браво, Рендула! Одиграо си докторски јуче! Само напред!

avatar
Sunday, 17.04.2016
15:29

Everton se izvinio zvezdasima nakon sto su za njega otpevali pesmu:-D https://www.youtube.com/watch?v=4CJL62y0WTk

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 17.04.2016
15:16

Bravo Rendula jer ti si bio na visini zadatka, a to što ti je sudija Vasić neopravdano pokazao jedan od dva žuta kartona nije tvoja greška.

avatar
Sunday, 17.04.2016
15:03

Iskreno, (i) to iskljucenje je bila greska jer je prvi zuti zasluzio Cvetkovic, a ne Rendulic...

avatar
RamboBabaManUtd
Sunday, 17.04.2016
16:10

Jedini si realan od svih Grobara na ovom sajtu. Kapa dole Revolte!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 17.04.2016
23:05

Pravi se da mu veruješ.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 17.04.2016
16:58

Duhovito nema šta, skidam kapu i ja tebi.

avatar
Sunday, 17.04.2016
16:34

Ne znam ja ko ti je taj Revolt, ja sam 7 komentara ceka:-D Hvala, ali mislim da preterujes, ima nas jos, ali ja ovde najvise pisem:-D

avatar
MarkoDjordjevic
Sunday, 17.04.2016
16:33

I Ilic nije iskljucen takodje kada je trebalo, u 46. minutu posle onog starta kada je vec imao zuti. Interesuje me kako komentarises njegovo sramotno ponasanje posle derbija ?