On zna gde je Bajernova slaba tačka, može li Zvezda ovo da iskoristi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2019.
11:35
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Teško je naći slabosti mašinerije iz Minhena, ali...

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Radmilo Mihajlović može se pohvaliti da je u sezoni 1989-90 nosio dres Bajerna, za koji je tada upisao 34 nastupa i postigao četiri gola.

Potom je nastupao u Šalkeu, posle čega se preselio u Ajntraht, pa je i danas vezan za Nemačku i pomno prati Bundesligu, posebno Bajern.

Uoči večerašnjeg duela Bajerna i Zvezde, Mihajlović se oglasio u izjavi za ''Novosti'', gde je pokušao da nađe određene slabosti u aktuelnom sastavu nemačkog šampiona.

''Bajern igra napadački, moderan fudbal, sa ofanzivnim bekovima. Oni su mašina. Međutim, ova Zvezda ume da bude i hrabra i odvažna, a imaće šansu da napravi i nešto više iz kontranapada.

Štoperi Bajerna su visoki, spori, a izlaze visoko na 40 metara od gola i tu postoji šansa iz kontranapada. Ako bude Zvezda dopustila da se Bajern ima posed i apsolutnu kontrolu, onda im se ne piše dobro'', naglasio je Mihajlović, ali i dodao da bi večeras sve osim pobede Bajerna bilo veliko iznenađenje.

Zvezda je već pokazala da može da iznenadi favorite u Ligi šampiona, doduše na svom stadionu, pa neka tako bude i večeras u Minhenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 18.09.2019
14:36

bice gore nego ona famozna pariska noc!

avatar
Leito74
Wednesday, 18.09.2019
12:38

Ovaj tip se ocigledno sali...

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 18.09.2019
11:57

sve ispod 6-0 je dobar rezultat. treba igrati skroz defanzivno