On je Zvezdin ''džoker'' protiv Kelna? Džaja mu prognozira sjajnu karijeru!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.12.2017.
20:30
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Ako bude pao ritam, on je tu da ''preore'' teren.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sve je veće uzbuđenje među Zvezdinim navijačima pred sutrašnji okršaj na stadionu ''Rajko Mitić''.

Svi jedva čekaju početak utakmice, a svoje mišljenje o odlučujućoj utakmici za plasman u šesnaestinu Lige Evrope izneo je i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić.

U intervjuu za ''Blic'', Džajić je uputio i jasnu poruku Milojevićevim igračima.

''S obzirom na to da meč mnogo znači za Zvezdu, potrebno je da momci uđu bez straha, kao i dosad u Evropi, jer to kod njih nisam video u dosadašnjim utakmicama.

Ali mora da bude i odgovornosti, zapravo ona mora da bude uvek prisutna, igralo se protiv Kelna, Arsenala ili Sloge iz Petrovca na Mlavi. Dakle, poruka je: igrati bez straha, angažovano, požrtvovano, da se razmišlja.

Jer ako prođemo dalje, pa podvučemo crtu, mirniji i zadovoljniji bismo bili u pripremnom periodu, a daleko bolji na proleće'', naglasio je Džajić.

Dobra vest je da će i Branko Jovičić biti spreman za sutrašnju utakmicu, a upravo njega je Džajić posebno apostrofirao.

''Prognoziram mu lepu karijeru, veliki je potencijal'', istakao je Džajić.

Po svoj prilici, Jovičić će svoju šansu čekati sa klupe za rezerve, imajući u vidu da se Nenad Krstičić oporavio, ali ako bude potrebe u nastavku, ne sumnjamo da će Jovičić još jednom pokazati zašto ga zovu ''Zvezdinim lavom''.

Legendarni Džaja je prokomentarisao i uspeh Partizana, koji je u prošlom kolu rešio pitanje plasmana u narednu fazu takmičenja.

''Oni su ostvarili cilj, mi to tek moramo. Učinili su to i neka nastave dalje. Ja se baziram na Zvezdu, draže mi je da Zvezda prođe dalje'', poručio je Džajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ponos Srpskog naroda
Wednesday, 06.12.2017
21:36

Sta je bilo sto ne objavljujete najubedljiviju pobedu u vecitim derbijima koja se desila bas na danasnji dan,bitno je da ste zvezdinih 6-1 stavili...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 07.12.2017
14:56

Licno bi vam posvetio 6-7 tekstova za to,pa to vam je najveci uspeh od kada ste osnovani i to ce vam i biti najveci uspeh dokle god postojite,zamisli samo,jedan mali klub bez istorije da tako pregazi sampiona Sveta,svaka vam cast.

avatar
Ponos Srpskog naroda
Friday, 08.12.2017
00:28

Bravo komedijasu kako si nas ponizio h a h a h a,sampioni sveta pre nove ere.