On je prelomio, uprava Partizana na potezu - sledi potpis!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.04.2018.
09:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Dileme ne bi trebalo da bude, ovaj momak je ''projektovan'' kao jedno od najvećih Partizanovih pojačanja za sledeću sezonu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Tokom zimskog prelaznog roka, navijači Partizana bili su zabrinuti kako će crno-beli nadoknaditi odlazak Evertona Luiza, jednog od ključnih igrača na sredini terena, koji je bio pravi ''motor'' ekipe iz Humske.

Dugo se razmišljalo o Radosavu Petroviću, ali crno-beli i pored velike želje nisu uspeli da realizuju njegov transfer iz Sportinga. Potom su se u potpunosti okrenuli Saši Zdjelaru i ta misija bila je mnogo uspešnija.

Po receptu primenjenom u slučaju Marka Jankovića, Partizan je i Zdjelara angažovao na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Iako je propustio veći deo zimskih priprema crno-belih, Saša Zdjelar je odmah pokazao da će biti pravo pojačanje za ekipu Miroslava Đukića i da nije bilo lakše povrede na startu drugog dela sezone, utisak bi bio još bolji.

On se već nameće kao jedan od lidera tima, ali plan je da to još više do izražaja dođe u sledećoj sezoni.

To praktično znači da u Humskoj imaju želju da otkupe Zdjelarov ugovor od Atinjana, za to im je neophodno pola miliona evra, a ono što je najvažnije, sam fudbaler ima istu želju.

''Nadam se da će to da se realizuje što pre'', jasno i glasno je poručio Saša Zdjelar u izjavi današnjem ''Žurnalu''.

Podsetimo, sličan plan Partizan ima i sa Danilom Pantićem, na leto se očekuje da se i njegov ugovor otkupi od Čelsija, takođe uz veliku Pantićevu želju da do toga dođe.

Dakle, uprava Partizana je blizu realizacije važnih poslova uoči letnjeg prelaznog roka, ali se i dalje očekuje njen konkretan potez. Pre kraja sezone, ili nešto kasnije, željeni epilog ne bi trebalo da bude pod znakom pitanja.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Wednesday, 04.04.2018
09:02

Nema brige na toj poziciji..Zdjelar,Volkov i Kosovic.Tu smo mirni..Treba nam napadac koji trrazi loptu i jos jedan kreativac..djerlek je talenat ali nema jos tu zrelost i cvrstinu..Kada bi se suma brze oslobadjao lopte (bukvalno samo toliko..) i jankovic odstranio iz kluba i sa jos jednim pravim (ne umisljenim prevarantom sa izvaljenim forama kao sto je Ozegovic) u spicu,licili bi na nesto..

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 03.04.2018
09:35

Petrovic i Zdjelar nemaju previse dodirnih tacaka, najbolji bi bili zajedno jer su kompatibilni.