On je Partizanov najveći dobitak na pripremama, biće starter protiv Rudara?

Autor: Darko Mitrović
subota 07.07.2018.
19:52
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Pre otprilike mesec dana to bi bilo veliko iznenađenje, a sada...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan već godinama traži pravo rešenje na poziciji levog beka, bilo je dosta lutanja u izboru igrača na toj poziciji, a nova promena će, po svoj prilici, uslediti i na startu nove sezone.

Trener Miroslav Đukić sada na raspolaganju ima Nemanju G Miletića, Slobodana Uroševića i talentovanog Zlatana Šehovića, koji će uskoro tek da napuni 18 godina, dok situacija oko Nemanje Antonova još uvek nije rešena.

Da je Antonov tu, verovatno bi on bio prvi Đukićev izbor na mestu levog beka, ali njemu je istekla pozajmica, morao je da se vrati u Grashopers i priliku je iznenada dobio i što je još važnije iskoristio - Zlatan Šehović.

Ovaj momak, iako jedan od najmlađih u timu, ozbiljno se nametnuo za mesto startera u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rudara, a u izjavi za ''Žurnal'' je poručio da se nije uplašio velike odgovornosti.

''Bude li tako, malo ću se iznenaditi... Nije da ne očekujem šansu, ali... To bi mi, svakako, bio podstrek.

Nemam strah, za to treniram sve ove godine. Jedva čekam! Prava utakmica, na stadionu Sutjeske, u Nikšiću će da bude mnogo naših navijača. Nadam se pobedi, u gostima i kod kuće'', izjavio je Šehović.

Bez obzira da li će startovati protiv Rudara ili ne, Zlatan Šehović je ovog leta postao najveći dobitak Partizanovih priprema i nema sumnje da ćemo ga tokom nastupajuće sezone sve češće gledati na terenu.

Foto: partizan.rs
Zlatan Sehovic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruzic89
Sunday, 08.07.2018
10:36

Je li neko zna kakav je ovaj mali?

avatar
$$$ BRACELA $$$
Saturday, 07.07.2018
23:28

bilo biim pametnije da podmlade ekipu a ne da se loz i da kupuju koje kakve budake. Bar ce ovi klinci da grizu?

avatar
magister
Saturday, 07.07.2018
21:38

Okej je dečko, možda zaista postane pravi. Važno je pitanje kako ćemo igrati. Gde je Tavamba? Stojković (Kljajić) - Vulićević, Miletić, Marković, Šehović - Zdjelar, Jevtović, Pantić, Tošić (Đerlek, Janković, Suma) - Tavamba, Ivanović. Po meni, ako je Stojković spreman, sporno je samo to jedno mesto sa mnogo kandidata (dobrih), a vodio bih i Saleta, da po potrebi uđe umesto Pantića poslednjih pola sata.