On je među 50 najtalentovanijih na svetu i odabrao je Srbiju?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.11.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je pre nekoliko dana od popularnog časopisa "Four four two" izabran za jednog od 50 najboljih tinejdžera na svetu, pozivan je u reprezentaciju Srbije.

EPA/CLEMENS BILAN
EPA/CLEMENS BILAN

Povezane vesti

Vasilije Janjičić je fudbaler Hamburga, ove sezone dobija priliku da igra u tom klubu iako ima samo 19 godina.

On je uvršćen od strane popularnog magazina "Four four two" među 50 najboljih tinejdžera na svetu, našao se na 48. poziciji.

On ima državljanstvo Švajcarske, ali otac mu je poreklom Srbin i ima želju da igra za našu reprezentaciju.

U razgovoru za "Telegraf", Milan Obradović je istakao da je Janjičić pozivan u reprezentaciju do 20 godina, ali da nije prihvatio poziv.

Imao je i dobar razlog za to, opravdan.

"Krajem maja kontaktirao sam Vasilija u dogovoru sa Mladenom Krstajićem koji je takođe čuo sve najbolje o tom momku. Čuli smo se telefonom. Prvi put kad sam ga zvao bio je oduševljen i sa zadovoljstvom je prihvatio poziv da bude u timu za utakmice protiv Izraela i Grčke u U20 selekciji", rekao je selektor naše reprezentacije do 20 godina, Milan Obradović.

"Posle nekoliko dana kad smo se čuli ponovo, na obostranu žalost nije mogao da dođe, jer je dobio poziv za vojsku od Švajcarske. Zbog toga ga nije bilo na spisku. Nastavili smo da ga pratimo, baš sam nedavno sa Filipom Kostićem razgovarao o njegovim statusu i igrama u klubu. Verujem da će se se u budućnosti naći u dresu odgovarajuće uzrasne selekcije reprezentacije Srbije ukoliko bude i dalje imao želju da igra za nađu zemlju", istakao je Obradović za "Telegraf".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djolo Djolo
Tuesday, 14.11.2017
11:45

-Vasilije: Selektore, dobar dan, ja imam želju da igram za otadžbinu!n-Krstaja: Sine, znaš kako, prednost imaju superligaški igrači, moraju da se prod.. ovaj, probiju. Videcemo jednog dana, ima vremena i za tebe i onog malog iz Belgije. Spremite po 50 hilj...(glasni kasalj), pa cemo da vidimo. Pozz

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 14.11.2017
13:02

Znas kako,ne ide to bas tako. Procitas u novinama da imamo nekog talentovanog klinca tipa na poziciji levog beka i svi bi sada da Kolarova posaljemo kuci,a da neki balavac igra SP jer je eto talentovan. Igra decko za Hamburg i to sada kao neki uspeh,a francuzima klinci igraju u UTD (Pogba) PSG (MBape) e to su oni vrhunski talenti i veruj mi da je eto MBape Srbin,da bi bio pozvan i da bi igrao prvu postavu.

avatar
bokibole
Tuesday, 14.11.2017
18:01

mogu li nesto da dodam:ali cika Krsto,ja sam izabran medju 50 najtalentovanijih u svetu!A Krtaja odgovara:ako dadnes jos 20hilj evrica,bices u blicu ili u alo dnevnim novinama talenat nad talentima,kakav se radja jednom u 10,ma u 20 godina...ma bice,da se takav ovde niej ni rodio(salimo se naravno,svaka slicnost je slucajna i nenamerna)

avatar
Djolo Djolo
Tuesday, 14.11.2017
17:46

Sarkazam druze

avatar
booksofknjige
Tuesday, 14.11.2017
16:58

kakav sjajan odgovor!