On je bio ubeđen da će Suduva izbaciti APOEL, da li mu se Miloje sada javio?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.07.2018.
10:48
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zvezda bi veoma korisne informacije o Suduvi mogla da dobije iz - Vojvodine. Jedna od njih je i da je na stadionu tog kluba ostvaren istorijski uspeh srpskog fudbala...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

I dok je većina ljubitelja fudbala u Srbiji odmah posle žreba bila uverena da će Zvezda u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv kiparskog APOEL-a, jedan čovek je verovao u suprotno, u prolazak Suduve i - bio je u pravu.

U pitanju je trener Vojvodine Aleksandar Veselinović koji je od 2014. do 2016. godine vodio ovu litvansku ekipu i odlično je upoznat sa njihovim kvalitetima.

U izjavi za ''Novosti'', trener ''Lala'' je otkrio i zanimljiv razgovor koji je vodio sa kolegom iz Zvezde Vladanom Milojevićem pre okončanja dvomeča Suduve i APOELA u prvom kolu kvalifikacija.

''Bio je uveren da će se sastati sa APOEL-pm u drugom kolu, a ja sam tvrdio da će dalje proći Litvanci. Nije hteo da me sluša, pa sam mu rekao: 'U redu, Miloje, samo se ti meni javi kad budete igrali sa Suduvom''', istakao je Veselinović.

On je takođe podsetio i da je na stadionu Suduve ostvaren jedan veliki uspeh našeg reprezentativnog fudbala.

''Mislim da malo ko u Srbiji ima takve uslove. Stadion kapaciteta 6.000 gledalaca je nov, moderan, i baš tu su 'Orlići' Ljubinka Drulovića osvojili Evropsko prvenstvo. Odmah pored je i pokriveni teren s veštačkom travom i tribinama za 3.000 ljudi'', naglasio je Veselinović.

Nesumnjiv je napredak Suduve poslednjih godina, o čemu najbolje svedoči prekinuta dominacija Žalgirisa u litvansom šampionatu. Veselinović upozorava da Zvezdi neće biti tako lako kao što mnogi sada misle.

''Ekipu, koja je čvrsta, kompaktna i disciplinovana, vodi odličan trener Vladimir Čeburin. Tim ima iskusnu odbranu, i fudbalerima Zvezde će biti potrebno strpljenja i upornosti da je probiju.

Ne smeju da dozvole da upadnu u njihovu zamku. Igraju u formaciji 3-5-2, a specijalnost su im prekidi. Taj deo igre su usavršili, i toga bi Zvezda morala da se pričuva'', zaključuje Veselinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 23.07.2018
11:57

Pregazicemo ih kao plitak potok.

avatar
Nenad Šmigić
Monday, 23.07.2018
11:09

da Crvena Zvezda,evropski i svetski prvak sa tradicijom koju retko koji klub ima u svetu da se plasi zamki Suduve ??!! izbacili Apoel ??!!! ljudi,o cemu mi pricamo,Kiparski sampion i Litvanski sampion...ciscenje u Beogradu,ima da ih otresemo ko dete slinu,bre !!!!! napred Zvezdooooo !!!!

avatar
biTan
Monday, 23.07.2018
11:23

Ne mozes tako da pricas,Apoel je tim koji jevise puta igrao grupnu fazu lige sampiona,nego svi klubovi iz nase lige. Prosle sezone su bili u grupi sa Realom,Totenhemom i Dortmundom. U ovakvoj grupi oni su delili trece mesto sa Dortmundom i izvukli su 2 boda. Bilo koji nas klub u ovakvoj grupi bi imao nulu. Verujem da ce Zvezda proci,ali ne tako lako,Apoel ih je potcenio i za 19 minuta su primili 3 gola,fakticki tih 19 minuta je odlucilo ko ce provi dalje.

avatar
indosrbija
Monday, 23.07.2018
12:08

Da,samo da ih ne potcenimo..to je bitno,kao i da ne primimo gol sutra..

avatar
indosrbija
Monday, 23.07.2018
12:07

Malo opreza nije na odmet...mozda je kvalitet i dalje upitan ali danas svako moze da se fizicki spremi,iskoristi jednu sansu iz prekida pa se zatvori..posebno kad se igra na dve tekme..p.s.ne smem ni da pomislim sta bi bilo da nam je tamo spartakus dao gol iz one sanse na kraju tekme..