Omonija nema nikakvih problema, ''živi i diše'' za meč sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.09.2020.
19:12
Izvor: Sportske.net

Još dva dana ostalo je do utakmice, atmosfera se polako dovodi do usijanja.

EPA-EFE/LESZEK SZYMANSKI
EPA-EFE/LESZEK SZYMANSKI

Povezane vesti

Ekipe Omonije i Crvene zvezde sastaće se u sredu od 17 časova po našem vremenu u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pobednik ovog duela osiguraće evropsku jesen, odnosno imaće ''u džepu'' plasman u grupnu fazu Lige Evrope, uz mogućnost da se u plej-ofu kvalifikacija izbori za plasman u Ligu šampiona.

Crvena zvezda ima određenih problema sa povređenim igračima, Boaći neće moći da nastupi, neće biti ni Tomanea, ali Katai, Ben, Rodić i Gobeljić se očekuju u sastavu posle oporavka od povreda.

Istovremeno, Omonija tih problema nema, trener Henig Berg može da računa na sve igrače i moći će da sastavi najjači tim po svom izboru.

Kiparski mediji ovog popodneva ističu da su u Omoniji silno motivisani da izbore evropsku jesen i da u ovom klubu ''žive i dišu za veliku utakmicu sa Crvenom zvezdom''.

Jasno je da srpskog šampiona čeka najteži posao od početka sezone, ali Dejan Stanković ima na raspolaganju dovoljan izbor kvalitetnih igrača, bez obzira na pomenute probleme i Zvezda će, iako gost, biti u ulozi favorita.
-
Baner 3
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 14.09.2020
19:49

Stankovicu Dejane ako ovu utakmicu mislis da otvoris kao poslednji derbi ili protiv Evrope i Tirane, onda bolje nemoj da putujes na Kipar.