Omladinci Zvezde doputovali u Moldaviju na megdan Šerifu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.02.2020.
13:38
Izvor: Beta

Omladinci Crvene zvezde doputovali su u Moldaviju gde ih u sredu očekuje Šerif u meču baraža za osminu finala fudbalske Lige šampiona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Omladinci Crvene zvezde doputovali su u Moldaviju gde ih u sredu očekuje Šerif u meču baraža za osminu finala fudbalske Lige šampiona.

"Prva je utakmica u sezoni posle priprema i uvek je ona najteža. Šerif je veoma dobar protivnik, fizički jaka ekipa. Dobro smo se pripremili i očekujemo pozitivan ishod. Lukić i Milikić ne mogu da igraju zbog kartona, a mi ćemo se potruditi da njih dvojica i dalje u ovoj sezoni igraju u Ligi šampiona", rekao je vezista Aleksa Matić, prenosi klub.

Trener Slavoljub Djordjević na put je poveo 20 fudbalera: Andrija Katić, Ivan Guteša, Stefan Mitrović, Nikola Savić, David Pisar, Stefan Despotovski, Uroš Blagojević, Viktor Radojević, Aleksa Matić, Martin Novaković, Aleksandar Ilić, Vladimir Miletić, Petar Piplica, Andrija Radulović, Nikola Njamculović, Stefan Pešović, Borisav Burmaz, Ilija Babić, Mateja Bačanin, Marko Lazetić.

U Moldaviju nisu otputovali defanzivci Aleksandar Lukić i Mirko Milikić koji zbog parnih kartona nemaju pravo da nastupe u meču protiv Šerifa.

Utakmica se igra sredu od 17.00, a pobednik tog meča izboriće prolaz u osminu finala.

Žreb za ovu rundu takmičenja biće održan 14. februara u Nionu, a pobednike baraža čekaju najbolji iz grupne faze: Ajaks, Atalanta, Bajern, Benfika, Inter, Juventus, Liverpul i Real Madrid.

Ako prodje dalje, Zvezda se ne može sastati jedino sa Bajernom sa kojim je igrala u grupnoj fazi.

Mečevi osmine finala (igra se jedan susret) zakazani su za 3. i 4. mart.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke