Omladinci revijalno, kadeti za prvo mesto u grupi (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.03.2018.
13:46
Izvor: Sportske.net

Omladinska i kadetska selekcija reprezentacije Srbije igraju ovog popodneva poslednje mečeve Elitne runde kvalifikacija za odlazak na Evropska prvenstva.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Mlađe selekcije fudbalske reprezentacije Srbije u utorak igraju poslednje mečeve Elitne runde kvalifikacija za Evropska prvenstva koja će ove godine biti održana u Engleskoj i Italiji/San Marinu.

Omladinska selekcija Srbije od 14 časova igra protiv vršnjaka iz Švedske na terenu Fudbalskog saveza Rumunije u Buftei ali taj meč nema takmičarski značaj za naš nacionalni tim.

"Orlići" su u prva dva meča doživeli poraze u duelima sa Rumunijom i Ukrajinom tako da nemaju šanse da se domognu plasmana na kontinentalnu smotru u Italiji i San Marinu.

Omladinci će u duelu sa Švedskom nastupiti u sledećem sastavu: Čupić - Vlalukin, Veselinović, Bošnjak, Devetak - L. Ilić, N. Petrović, Kojić - Stanojev, Jovanović, Maksimović.

Za razliku od omladinaca, kadetska selekcija Srbije posle velike administrativne greške Ukrajinaca u duelu sa Španijom igra za prvo mesto u Grupi 1.

Utakmica u Prosejovu počinje u 14.30 a "Orlićima" i remi sa Špancima garantuje prvo mesto u Grupi 1 mada bi i u slučaju poraza najverovatnije obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo.

Kadetska selekcija Srbije danas će nastupiti u sledećem sastavu: Slavković - Radmanovac, Eraković, Balaž, Mitrović - Jovanović, Belić - Jočić, Ilić, Savić - Burmaz.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke