Olakšanje na Brdu, Bogosavac dobro prošao

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.02.2019.
17:31
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Jedan od najstandardnijih u timu Sime Krunića biće spreman za mali gradski derbi sa Voždovcem.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Strahovali su u taboru Čukaričkog da su pored bodova u Nišu izgubili i jednog od najstandardnijih igrača na duži period.

Srećom, Miroslav Bogosavac se već danas vratio u trenažni proces i najavio da će do nedelje biti spreman za takmičarske izazove.

"Dobio sam udarac po stopalu, na isto mesto gde i u duelu protiv Levskog, poslednjeg dana priprema na Kipru. Baš je bolelo, ali sada je dobro. Radio sam terapije, već danas bio i na treningu, spreman sam za duel protiv Voždovca", kazao je Bogosavac za klupski sajt.

"Brđani" su porazom u Nišu otvorili prolećni deo sezone. Bivši fudbaler Partizana smatra da je derbi na "Čairu" odlučio projektil Nikole Drinčića.

"Oni su ušli prilično agresivno u utakmicu, ali i mi smo sa svoje strane dali maksimum. Gol Drinčića je 'prelomio' pitanje pobednika, do tog momenta bili smo ravnopravni. Na nama je da zaboravimo meč protiv Radničkog i okrenemo se Voždovcu", dodaje levi bek Čuke.

Priliku za popravni "Brđani" će tražiti u malom gradskom derbiju sa Voždovcem, ekipom koja se ove zime dobrano pojačala i već u duelu sa Napretkom pokazala visok kvalitet igre.

"Svaka utakmica protiv Voždovca je bila kvalitetna, publika je uvek imala šta da vidi. Siguran sam da će tako biti i ovoga puta. Naš rival se zaista silno pojačao, svesni smo da nas čeka teška utakmica. Pokazali su protiv Napretka da su u formi, ali je svakako njihov plus bio što su igrali na veštačkom terenu 'na Krovu'", rekao je Bogosavac.

Levi bek Čukaričkog produžio je ove zime saradnju sa "Bjankonerima" sa Banovog Brda.

"Iskreno, ne znam ni šta sam potpisao, nisam ni čitao, samo sam 'škrabnuo'. Imam puno poverenje u ljude koji vode ovaj klub", poručio je za kraj jedan od najboljih levih bekova lige.

Čukarički sledeći prvenstveni meč igra 24. februara od 13 časova protiv ekipe Voždovca na svom terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke